søndag 13. desember 2009

LUCIA OCH FRI FRAKT!

Här hos oss har morgonen startat med luciatåg och massor av mys! Wilma går fortfarande runt i sitt lucianattlinne (och jag också för den delen ;-)) Välkommen Lucia!
Min egen lilla tärna! Vi som skulle ha gått lucia för mormor i helgen! Sänder varma kramar och en tärna sötare än socker till dig här! :-)


Så har vi tänt det tredje ljuset i advent och som ni ser så är det ljust ut idag! Nästan så man får sätta på sig solglasögonen. ;-)


Vi önskar er alla en fröjdefull lucia full av ljus och värme! Här ska det glöggas och frossas lussekatter hela dagen. Vi ska lussa hos Fami och barnens oldemor också idag. Fast mitt luciaframträdande är över för detta året! :-)




Bakom dagens lucka så står det även idag FRI FRAKT! Passa på att sätt dig med kaffekoppen och gör din sista julklappsshopping framför datorn! ;-)
Skriv "kalenderfrakt" i kodfältet i handlevognen.
Ha en fin dag alla goda!
-Alexandra-


5 kommentarer:

  1. Nydelig liten lucia og gud bedre så lik sin mamma ? Regner med du har hørt det før.:-) Ha en kos dag..Gry

    SvarSlett
  2. Gud vilken underbart söt tärna. Det värmer mosters hjärta att titta på. Vad lik dig hon är Alexandra. Kram till er hela familjen pussa tärnan och lilla stjärngossen från mig. Camilla

    SvarSlett
  3. Å vad gullig hon är! Jag förstår att du njuter. Som du sa, allt har sin tid och nu njuter jag som du vet. Men det är väl ett mellanår jag har för yngsta dottern som nyss fyllde 1år kommer att vara lucia många gånger ännu. Hoppas ni får en fortsatt stämningsfull kväll!
    Kram S.

    SvarSlett
  4. Hei!

    Så koselig med luciafeiring hos dere! Søt pike og fristende lussekatter:)

    Ønsker deg en riktig god jul.

    Klem Pink Lady

    SvarSlett
  5. Hej!
    Det hade varit jätteroligt att se en Lucia igen.. men det får bli ett annat år. Jag får titta på bilden, hon är så jättegullig. Kram från mamma/mormor

    SvarSlett