onsdag 24. juni 2009

Grattis min son!

Idag blir lilla Carl Ludvig 5 månader. Fantastiska månader har det varit. Inte bara har jag fått upplevt min son, utan också se hans systers kärlek växa. Lycklig och stolt är jag!! :-)


Jag tog mitt premiärdopp idag. Kallt först men sedan riktigt skönt. Vi tog med oss middagen ned på stranden idag för att njuta maximalt av denna härliga dag.


Här är mina barns pool. Wilma har lekt Kaptein Sabeltann idag. Såg den hos min kära kompis Åsa och tog en copycat! Nu har maken och jag njutit ett glas kallt vitt vin och ätit ost och kex i kvällssolen. Hoppas att det blir många sådana här dagar i sommar. Kram på er alla goda! -Alexandra-5 kommentarer:

 1. Grattis Ludde på 5 mån dagen! Härligt med sommar!! Jag har bara en dag kvar innan semestern:)) Poolen kommer att göra succe i sommar. Saknar er så... puss Å

  SvarSlett
 2. Gratulerer med lillegutts 5 måneder, morsom alder han er i, det skjer så mye fra måned til måned i den alderen: ) Oioioi, årets første bad ja.. Tipper det var litt kaldt?? Jeg har vasset idag, teller det som årets første bad?:p Hihi..

  Ha en fortsatt fin sommeruke, Alexandra!

  Klem

  SvarSlett
 3. Søt liten gutt!!

  Brrrr, det så kaldt ut ditt første bad! Men du er tøff!!

  Klem J.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 5 mnd. dag til Carl Ludvig! Skikkelig sommerstemning hos deg med bading og sol. Deilig!

  SvarSlett
 5. Vilka fina kort. Ge CL och Wilma en varsin puss från mig. Jag saknar er.

  Kram Camilla

  SvarSlett