søndag 26. juli 2009

Dyreparken!

Apekattene var definitivt de mest populære dyrene hos oss, her gikk vi mye fram og tilbake!

Men utenom det var det Kaptein Sabeltann som sto høyest i kurs! Vi fikk med oss et jubileumsshow (20 år) og det var kjempestas!

Måtte jo en runde innom Kardemommeby, alltid like koselig:)


Nytt i år var Kutoppen, skal si det var gjennomført!Ved dette vannet hadde vi vår picnic, og det var ikke så lett å holde ungene fra å mate både fisker og ender (som sikkert fikk veldig vondt i magen!)


Dagen i går var absolutt vellykket! Men 1 dag i dyreparken er nok for lite hvis man skal få med seg alt. Vi brukte nok noen timer på å stå i kø for å få kjøre ulike ting (f.eks. stå en halvtime i kø for å kjøre et tog som tar 2 min...) . Været var helt perfekt for en park-dag! Deilig sol og ikke for varmt:) Nå må jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til å åpne sommerbutikken vår kl 12!
Ha en superfin dag!
-Lene-


3 kommentarer:

 1. Hei Lene!: ) Dyreparken i Kristiansand ja, der er det lenge siden jeg har vært.. Veldig koselig sted: ) Jeg skal faktisk til kristiansand om et par uker, men tror vel kanskje ikke det blir dyreparken på oss.. Det får bli når vi får barn en gang i fremtiden: ) Hihi, var Julius der enda?

  Du får ha en fin arbeidsdag, nyt søndagen! Klem til deg: )

  SvarSlett
 2. Dyreparken er fin, ingen tvil om det! Ser ut til at dere har hatt en flott dag der. Koselig å mate fisker da. Selvom man vel ikke skal det...

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Ser ut som att nin har det bra....
  Kramkram Anne

  SvarSlett