søndag 30. august 2009

Barnedåp!

Her vi akkurat kommet fram, klar for barnedåp:)
Madelen ville ikke være med på bilde,men dere ser henne kanskje likevel...;)
Litt mer villig her og "i farta"!

Fabian poserer:)

Jeg gjorde tabben med å ikke sjekke batterinivået på kameraet før barnedåpen i dag, så dette er resultatet av tante Kirsten sitt kamera :)
Det var første gang jeg hadde med begge barna i kirken i dag, og å sitte stille ca en time var en liten prøvelse...! Ikke så lett å forklare dette med barnedåp, barna har tydeligvis fått med seg litt mer om bryllup, så da Fabian så onkel Anders i dressen så lurte han fælt på hva han gjorde i "gifteklær"??? Skjønte heller ikke helt hvorfor tante Kirsten og onkel Anders skulle i barnedåp i det hele tatt, de hadde jo ikke barn?!? Da presten var ferdig og vi "endelig" skulle gå ut (de hadde jo maset en del ganger om når vi skulle gå) så sier Fabian; "Er det ferdig alt, JEG ble jo ikke døpt?!" Skjønner jo at jeg får begynne å ta barna mine litt mer i lære på dette området :)
Ha en fin søndagskveld!
-Lene-

3 kommentarer:

 1. Vad härligt med dop...Bröllop, haha. Klassiskt med batteriet, kan säga att jag har gjort det många ggr och maken blir alltid arg hihi. Nu har jag missat några inlägg hos er, man kan inte ta paus i bloggandet hihi...

  Kram till er/ Anne

  SvarSlett
 2. Hehe.. ja, dette er ikke lett å forstå!

  Så fint bilde av deg og sønnen din!

  Håper helgen har vært fin ;o)

  Klem J.

  SvarSlett
 3. Utrolig morsomt! Det er fra barna man hører det vet du. De sier og gjør ting så enkle. Vi bør lære litt av de... :)

  Bra dere har kost dere da.
  Fortsatt god søndag til dere begge 2!
  Klem fra meg

  SvarSlett