søndag 16. august 2009

Peis og siste sjanse...


Vi ønsker oss veldig en peis her i heimen, men har litt ulike formeninger om hvordan det skal se ut....Jeg ønsker meg en klassisk engelsk peis, mens mannen har satt seg i hodet at peisen skal kunne ses fra to sider, altså vinkel... Tror jeg fant løsningen hos Roger Pearson! Skal presentere peis nr 1 for mannen i huset og se om vi kanskje kan enes om den. Har ikke sjekket noen priser ennå, så vi får se om det blir denne vinteren. Kan jo alltids håpe:)Og så må jeg minne dere på at i dag er siste sjanse å delta i konkurransen vår om dette skiltet. Det er bare å skrive en kommentar under dette innlegget så er du med i trekningen i morgen!
Ha en fin søndagskveld!
-Lene-

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Guud, så nydelig den første peisen var. Blir jo både litt engelsk stil over den og innsyn fra flere sider :-)

  Håper du får en fin kveld!
  Klem J

  SvarSlett
 2. Hei!

  Ja, jeg må jo være med på konkurransen jeg også, selv om jeg kjøpte halve butikken i dag. men ikke det skiltet da.... så kanskje jeg får det også.

  Og peis må det bli ja! De var kjempefine!

  Klem Jorunn

  SvarSlett
 3. Hei, kjempe fin peis. Sånn skulle jeg gjerne også hatt.
  Ha en fortsatt fin kveld, og til Alexandra, tusen tusen takk for i går.

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 4. Lekre peiser begge to, du får inngå noen kompromisser med mannen din, så får du nok viljen din!: ) Håper du har hatt en fin søndagskveld, helgen har etter min mening gått så aaaltfor fort.. Men, men.. Ny uke, nye muligheter!: ) Nattaklem fra meg

  SvarSlett
 5. Du vet vel at det er vi girlsa som bestemmer i heimen, Lene:-) Bruk argumentet at det er stort sett du som styrer heimen i trygg havn:-) Da har han ikke noe han skulle ha sagt:-) Klem Kristin.

  SvarSlett
 6. En sånn peis har vi hjemme (helt maken til den på det andre bildet). Vakker og funksjonell! Anbefales på det varmeste :-)

  SvarSlett