onsdag 28. oktober 2009

Dørdilemma!

Nå er snart prosjekt "gang" nesten ferdig her i huset, skal ta resten av tapeten nå på morgenen:) Men det som ble veldig tydelig ettersom oppussingen skred frem var jo at ytterdøren slettes ikke var noe pen! Det er en brun teak-dør fra 80-tallet, som jeg nå godt kunne tenkt meg og byttet til hvit!


(Bilde 1 fra Trenor, resten fra Byggmakker)

Jeg liker best de tradisjonelle dørene, og aller helst kunne jeg jo tenkt meg en dobbel dør....
Men en ytterdør går nok ikke inn i budsjettet vårt akkurat nå, så jeg må nok ta malekosten fatt hvis det skal bli noen forandring! Noen som har noe erfaring med maling av ytterdør. Blir det bra?
Nå er unger og mann ute av huset, så da får mor svinge seg litt rundt:)
Ha en super dag!
-Lene-

5 kommentarer:

 1. Ingen erfaring med å åmale ytterdør.
  Vi kjøpte dør av merket Snickar Per, og er Såå fornøyd!
  Tung, tung dør, 3 voksne menn måtte holde den da den skulle settes på plass.
  Lykke til med døren din :-)

  SvarSlett
 2. Jeg har malt ytterdøra mi og det gikk helt fint :-) Men jeg har malt den sort da! kanskje vanskelig å få en teakdør ordentlig hvit??
  Men min ble iallfall veldig bra!

  Ha en flott dag.

  Anette S.

  SvarSlett
 3. Som jeg skulle ha skrevet det selv. Vi har også en teakdør fra 80-tallet som mannen min synes er sååå eksklusiv ut og nekter å skifte. Får følge med her hos deg og se hva dere gjør, lykke til:) Ha en fin dag! Heidi♥

  SvarSlett
 4. Jeg har ingen erfaring, men tenker på det samme. Så nå kan jeg følge med på alle gode råd du får. :)
  Jeg vet imidlertid at det ble noe kluss i sameiet til søsteren min. Der endte de opp med dører i to forskjellige farver på dørene, og de som fikk orange malte dem svarte for å få dem lik som de andre. Og det gikk veldig fint.

  Jeg har tenkt litt på å male den mørk grå (huset er grått) og så ta hvitt, med krakelering, og lakke utenpå. For å få en "gammel" look. Men vet ikke helt om jeg våger. ;)

  SvarSlett
 5. Desverre ingen tips ang maling..!
  Men jeg drømmer også om tofløyet dør(dobbel dør)..Det + masse annet stilig stæsj skal inn i mitt husbudsjett når den tid kommer!
  Kos deg med tapetsering :)
  Klem Hege

  SvarSlett