onsdag 21. oktober 2009

Gutterom!

Stilig seng fra Car Moebel og flotte tekstiler fra GreenGate! Putetrekket med 5-tallet på selger vi også i vår nettbutikk til 279,-. Har tenkt litt på veggord og tror ihvertfall Madelen skal få noen på rommet sitt etterhvert. Der er det en lys og slett tapet, så greit å sette på. Men hos Fabian er det panel, så det blir vel litt verre. Noen som har prøvd på panel? Og har du noen veggord hjemme?
Ha en fortsatt fin dag!
-Lene-

4 kommentarer:

 1. Hei Lene!
  Så lekkert :-) Jeg skal nok også kanskje invistere i noen veggord til barnerommet. Men det blir litt etterhvert! Ellers har jeg en del veggord ellers i huset :-)

  Får håpe husbonden din kommer seg hjem idag da. Min har utreise fra kristiansund, så der var det vindtille og strålende sol! :-) Men man skal aldri si aldri nå når høsten er!

  Kos dere videre søte!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så flotte barnemøbler og tekstiler. Alltid så gøy når en finner noe til gutter som er pent!!
  Har selv panel på barnerommene og har hatt lyst til å sette opp veggord. Håper du får noen kloke svar - skal følge med... klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Hej blommor!!! fikk pakke fra dere igår.. i love!! men 2 overaskninger oppe i også!! hurra... og tusen tusen takk.. kjapp levering og flotte produkter.. happy week

  SvarSlett
 4. Hei på dere!
  Stilig gutterom da! Og takk for tips ang mat :) Det ble ostesuffle, dog ikke så høy som den pleier å være med like god :) Jeg vurderte også pizza, men det var fredagsmiddagen her, og da var det litt kjedelig med pizza på tirsdag igjen!
  Du får gjerne oppskriften Alexandra:)
  Klem Hege

  SvarSlett