onsdag 14. oktober 2009

Hallo....

...ween...?! Hvilket forhold har du til denne feiringen? Jeg begynte å tenke på det i dag og må innrømme at jeg aldri har pyntet eller gjort noe ut av Halloween...
I Amerika er det jo en gammel tradisjon, og her til lands føler jeg at interessen øker litt og litt for hvert år, men ennå ikke nok til at jeg har gjort noe med det...
Men i år lurer jeg på om jeg kanskje skulle anskaffet meg et stort gresskar til å ha utenfor døren:) Det var mye fint å se på Pottery Barn sine sider (hvor disse bildene er hentet fra)!

Ha en finfin kveld alle sammen!
-Lene

9 kommentarer:

 1. Hei! Takk for en kjempeflott kommentar ! :) Bloggen deres er forresten fantastisk flott! Det er noe tiltrekkende med stjerner :) Stå på videre!

  SvarSlett
 2. Vi har hatt noen fester vi da... :)
  Så har vi gått "spy eller sprit" runde i nabolaget med shotteglass. Noe som er veldig gøy faktisk. :)

  Men utover det har jeg ingen "greie" med denne høytiden. Koselig for barna da.

  Natta Lene.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder du viser. Mine barn har gått Halloween da de var yngre. Fint med nye skikker synes jeg. Piffer opp hverdagen.

  Klem ingunn

  SvarSlett
 4. :)) Klart du må ha et gresskar eller fire utenfor døren! :) Vi interiørinteresserte griper en hver anledning til å få lov til å style huset og, ikke minst, inngangspartiet på huset!! Og så er det jo så gøy for ungene!

  Takk for flere hyggelige kommentarer på Glassveranda! Kjempekoselig!!

  Jeg har forresten lagt New England Style inn i bloggrollen i venstre marg på Glassveranda i kveld. Flott blogg dere har her!

  Ha en fortsatt fin uke! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Mmm, deilig med bad :-) Så måtte jeg innom her en tur før jeg tok kvelden!

  Hallooween ja, underlig amerikansk greier du! Men er vel noe vi nordmenn må ta inn over oss og bli en del av! Blandede følelser rundt dette..

  God natt dere <3

  SvarSlett
 6. Jeg opplever ikke at Halloween har noen røtter i Norge. Selv har jeg hvertfall ingen tradisjon for å feire det, og det gjør jeg heller ikke.

  SvarSlett
 7. Hei!! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min.

  Halloween har jeg litt blandede følelser for. Den Amerikanske tradisjonen er nok komt for å bli. Det er jo alltid hyggelig å kunne pynte litt ekstra ute, og halloween er en fin anledning til det:-)Hilsen Lilli

  Er ikke så begeistret for at barna går halloween, synest vi skal holde oss til vår tradisjon og gå julebukk. Men selvfølgelig kommer det noen småfolk å ringer på døren, får de alltid noe godt med seg hjem:-)

  SvarSlett
 8. ..vi feirer ikke Halloween. Syntes ikke noe om selve konseptet, og liker ikke at ungene skal gå rundt å tigge på dørene.. På nyttårsaften er det helt greit, det har vi jo lange tradisjoner for her i landet :o)
  Jeg misliker også kostymene de bruker, og et år fikk vi pepret hele huset med egg!! Du vet "Trick or Treat".. Vi var ikke hjemme... så da ble det treat!!! Hoho...

  God natt! Klem J.

  SvarSlett
 9. ...nix, da ble det trick.. Er litt trøtt her jeg sitter..
  *Gjesp*...

  SvarSlett