fredag 2. oktober 2009

Puh...!

Bilde fra Decorpad

Nå har jeg virkelig stått på og det har blitt litt mer ryddig i skuffer og skap! I tillegg har jeg fått tørket litt støv, eller det vil si mye støv, hvor kommer det fra alt sammen??? Til slutt fikk støvsugeren seg en runde, så nå holder det vel noen dager igjen får jeg håpe:)

Hvor ofte vasker og støvsuger dere? Jeg synes ofte jeg må ta det minst 2 ganger i uken, men nå er nok vi mere hjemme og bruker huset mer enn de fleste.

Nå nærmer helgen seg, ha en fortsatt fin dag!

-Lene-

4 kommentarer:

 1. Så flink du har vært :)
  Huff.. vasker alt for sjeldent! Vi jobber begge i It-bransjen.. og har ofte lange dager..og jeg pendler 1,5t hver vei... så vi prøver å få til en skikkelig runde hver uke.. men noen ganger blir det bare støvsuging og badet..! Orker ikke mer på en fredags ettermiddag..! Ønsker meg såå vaskehjelp, det med vasking blir ofte et irritasjonsmoment..men der vi bor så har jeg ikke klart å finne noen!

  SvarSlett
 2. Så effektiv du har vært :-D Jeg har også skulle tatt i et tak idag, men akupunkturen i morges har virkelig satt sine spor. Så sofaen har vært god!

  Jeg prøve å få vasket 1 gang i uken! Men tørrmoppen gjør underverker også på gulvet, for det er somregel bare støv og ikke skittent. Men hvor støvet kommer fra!! Si det ... Det har blitt mindre støv her etter at vi fikk varmepumpen og luften sirkulerer! Ble ikke lei meg for det:-)

  Ha en fin ettermiddag videre vennen!
  Sleng deg med på giveaway ;-)
  Klem J

  SvarSlett
 3. Heihei :) Jeg synes vasking er gøy, men jeg har full forståelse for at det er et herk når man har en travel hverdag! Her må det støvsuges et par ganger i uken. Jeg kjenner noen som støvsuger annenhver uke, jeg skjønner ikke at det er mulig! De må ha et mirakelhus, som ikke støver :)
  Tørrmoppen er, som Jorun sa, god å ha :)

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 4. Jeg tørker støv en gang i uken og tørrmopper gulvene 1-2 ganger pr. uke. Har de flekker bruker jeg fuktig microfibermopp. Men nå er vi bare to voksne. Da vi var flere i huset måtte jeg vaske gulvene oftere og badet hele tida. Da ungene var små og jeg var dagmamma vasket jeg stuegulvet hver kveld når alt var ryddet sammen, for å få vekk saftflekker, søle etter støvler osv.

  SvarSlett