lørdag 7. november 2009

Härlig lördag!

Wilma och jag nu! (typ 2 min sedan)
God kväll bloggisar!
Vi har haft en underbar dag och jag var naturligtvis jätteimponerad av den fina nyöppnade Slettvollbutiken! Tror att två läslampor kommer att flytta hem till oss snart: :-)
Vi åt mysig lunch tillsammans hela familjen och sedan åkte vi till bestefar och bestemor. Bestefar hade lagat en ny ridbana framför huset och den måste vi naturligvis provrida! Tyvärr lite mörkt men Wilma är stolt som en tupp när hon sitter på ryggen till Moon. Nu ska barnen nattas och så blir det en italiensk pastarätt, gott rödvin och stor godisskål efter det!!
Ha en mysig kväll!
-Alexandra-


7 kommentarer:

 1. så koselige bilder!
  ha en herlig kveld!
  klem Beate

  SvarSlett
 2. Å nej å nej å ja å ja ett sånt fantastiskt ställe med hästar och landet och ojojoj jag dööör! Vilken idyll... suck...*njuter*

  Og hyttebildene til Lene er jo og bare å dø for...

  Höjer rödvinsglaset och säger skål!

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Dere er så søte!

  Håper du koser deg med rødvinen din. :) Jeg skal finne frem et glass jeg også tror jeg... Freeedrik?!?
  Rødvin på vei...
  Klem A

  SvarSlett
 4. Haha näe ni tänkte nog inte heller...Vad härligt att ha tillgång till hästar. Jag har haft egen häst och tävlat och fart runt men nu rider jag inte alls. Mina barn har inte ens klappat en häst, dålig mamma....Visst är Åaååelinan fin, verkar som att dom har gjort dom tjockare. Ha en skön kväll och helg tjejer...Har din svärfar Gordon Settrar Alexandra?

  Kram Anne

  SvarSlett
 5. Nu blir jag riktigt avundsjuk! Så underbart med ridbana rätt nedanför huset!!! Är uppvuxen på hästryggen men rider inte sedan 10 år tillbaka... Önskar att min lilla tjej vill börja rida när hon blir äldre! Redan nu gnäggar hon och låter som en häst så fort hon ser en, verkar lovande! Å andra sidan jagar hon alla bollar som kommer i hennes väg, så hon kanske blir en handbollspelare som hennes pappa vill! Vi får väl se!
  Vackert hus verkar bestefar och bestemor ha i alla fall!
  Kram

  SvarSlett
 6. Hej vad mysigt att Wilmisen fick rida. Är det dig hon rider med?

  Camilla

  SvarSlett
 7. C- Nej det är med tante hon rider. Jag ska upp jag också för Moon verkar vara en väldig god häst. Ingen Albin! ;-) Klappa magen! Puss

  SvarSlett