torsdag 12. november 2009

Litt Ikea!

Noe av det jeg fikk plukket med meg fra Ikea denne uken var et par lysslynger:)
Madelen fikk en på hyllen sin. De er jo supersmarte og går på 2 vanlige batterier, så man trenger ikke tenke på hvor nærmeste kontakt er:)


Fabian måtte jo få en han også! Det var en sugekopp på hver stjerne, men fikk det ikke til å feste så godt på hyllene. Men jeg vil tro at på vindu og speil sitter de kjempegodt. Jeg brukte bare litt blank teip som hjelp til å henge de opp:)

Tror de ble fornøyd begge to:)
Ellers i dag har vi fått pakket ut av alle bagene, vasket x-antall maskiner med klær og vasket litt rundt omkring så nå begynner det å hjelpe:)
Ha en fin ettermiddag!
-Lene-

8 kommentarer:

 1. Kjempesøte :))
  jeg har og kjøpt sånne på Ikea og skal snart vise bilder fra barnebarnrommet som snart er ferdig.. Vi har litt likt ser jeg ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. ...så fint det ble! Kjempesmart med batteri. Jeg har 3 slynger med trenger kontakt til alle. Ikke alltid like enkelt når krativiteten når nye høyder men el. uttakene ikke følger etter.. hihi klem Vibeke :)

  SvarSlett
 3. ...Lite tips: Glemte å si at på Fotoknudsen har de flere julekortvarianter hvor du kan ha to eller tre bilder på julekortet. Da kan man evnt. ha et bilde av hvert barn hver for seg - hvis det er vanskelig å finne et godt bilde av begge to sammen. Jeg valgte en variant med 3 bilder på. klem igjen

  SvarSlett
 4. Så søte! Kunne tenkt meg noe lignende på det kommende barnerommet her i huset. Spørs om jeg ikke får psøve å huseke det neste gang jeg skal på Ikea:)

  Ha en fin kveld
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 5. Hej Alexandra
  Såna måste jag också köpa. Jättesmart med batteri för då kan man ha dem i en kruka också.
  Tack för gulliga ord
  Kram Agneta

  SvarSlett
 6. De var kjempesøte, passet så godt der du har hengt de også.:) Gry

  SvarSlett
 7. Kan fort bli copy-paste på det her hjemme. Satt akkurat og tenkte på noe slikt igår kveld faktisk. Har sett noen veldig søte på Living, men IKEA er sikkert billigere. :)

  SvarSlett