torsdag 19. november 2009

Ljusspridare!

(Bild från Living etc)
Hej på er bloggisar! Hoppas att ni har en fin dag i regnrusket. Vi har haft mysigt fikabesök av en väninna som redan varit sjuk. Mycket uppskattat för man bor i sin lilla bubbla när man har sjuka barn.
Vilken tur att Wilma och jag hade bakat goda skolebröd. :-) När jag var liten så åkte min familj ibland till Norge på en dagstur (vi har sommarstuga på västkusten) och då inhandlades alltid dessa goda bullar!

Igår kväll så tog jag mig en tur till Ikea.
Hade ett stort behov av att komma utanför dörren ett litet tag. Har ju i stort sett varit inne sedan i fredags! Det blev inga stora inköp men lite ljus, ljusslingor, blommor och pepparkaksdeg! Tycker att den är godast som deg, så nu kan jag njuta en näve deg till kaffet! ;-) Ha en fin eftermiddag!
-Alexandra-

4 kommentarer:

  1. Mmm, så herlige bilder :-)

    Skriv kommentaren for å være med i trekningen i giveawayinnlegget ikke det innlegget jeg skrev idag ;-) Slik at du blir med!

    Klem J

    SvarSlett
  2. Vad goda bullarna ser ut...kram Camilla

    SvarSlett
  3. Å de skolebrødene skulle jeg betalt mange penger for å få en bit av, de så supergode ut :-)

    Liker du deigen best også? jeg også *hihi*

    Ikea ja, må ta meg en tur dit snart jeg også, kjører forbi rett som det er og nå kjenner jeg lengselen ekstra mye nå som jeg ser juletrærne utenfor :-)

    SvarSlett
  4. Vi kjøpte også pepperkakedeig på Ikea sist vi var der. Skolebrødene ser kjemprgode ut. Kanskje jeg skulle bake litt..

    SvarSlett