onsdag 11. november 2009

På veien!

Bilde fra decorpad

Nå gleder jeg meg til å komme hjem! Men vet det venter litt rengjøring og en haug med skittentøy, grr...;) Men alltid deilig å komme hjem etter litt tid borte! Skal sette meg ned å lage årets jule-planlegger tenkte jeg:) Første på programmet er å bestille julekort! I år skal jeg være tidlig ute!

Ha en fin ettermiddag!

-Lene

5 kommentarer:

 1. Hei Vennen :-)
  Borte bra men hjemme best! Tenker det blir deilig å komme hjem igjen :-)
  Juleplanlegger skal også jeg ordne meg, tenkte en bok som jeg skal skrive ned i. Men venter med det til neste år, da vi skal feire vår første jul her i huset vårt, og som en familie! :-)

  Ha en flott kveld, jeg har begynt på et teppe til som jeg hekler!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Lene
  Nydelig bilde av vakker stue...det blir nok ikke det samme og komme hjem til vask av skittentøy.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 3. Hei! Lurte på om dere vet når matten Viggo Star, brun er inne på lager igjen? Sendte en melding via nettbutikken for noen uker siden, men har ikke fått noe svar...? :o) Håper der er ok at jeg legger det inn her i stedet.

  Sissel

  SvarSlett
 4. Hej Sissel!
  Det var väldigt dumt att du inte fått svar! Om du sänder ett mail igen så lovar vi att svara bums. Annars bara ge din mailadress här i bloggen så tar vi kontakt. Hittar dig inte i mailboxen därför behöver jag adressen på nytt.
  Ursäkta igen!

  SvarSlett
 5. wow, for et luftig og fint rom!!!
  Har også en juleplanlegger - har snart planlagt alle kalendergaver, og så har jeg begynt på julas handleliste! Skal være tidlig ute med å kjøpe inn det meste til julefeiringen i år, for i fjor var vi litt sent ute - og det var kø, kø kø.....
  Ønsker deg en fin kveld!
  Hilsen Lunalu

  SvarSlett