fredag 27. november 2009

Sushi & tomtar!

(Bild från mateus)
Hej på er alla fina!
Så var det fredag igen...tyckte nyss att jag skrev det. Veckorna flyger verkligen fram och speciellt nu fram till jul. Hoppas att ni tar er tid till lite adventsro i helgen. Vi får besök i morgon så jag ska förbereda desserten redan ikväll. Sedan blir det sushi framför TV:n. Tycker egentligen inte om att äta framför TV:n men just i kväll så blir det så. :-)

Tycker ni inte att de här små tomtarna är söta? De kommer från maileg. Perfekta att knyta på julpaketet eller att dekorera en vinflaskan som du ger bort på middagsbjudning. Vi har dem i nätbutiken men det är inte så många kvar...;-)
Njut er härliga fredagskväll.
Tjingtjong!
-Alexandra-

5 kommentarer:

  1. Hei Alexandra!

    Skjønne nisser!

    ønsker deg en herlig fredagskveld og en god helg!

    klem Beate

    SvarSlett
  2. Å, jeg synes det hørtes deilig ut å spise foran tv'en jeg, for det har nemlig vi gjort i dag også ;-)

    Nissene er helskjønne synes jeg!

    Kos deg med besøk i morgen, og ha en fortsatt herlig fredagskveld!

    SvarSlett
  3. Hej vännen! Här har vi oxå ätit sushi men saknar min favoritchoklad och vin är det oxå dåligt med..-( H sover inte än så jag sitter hos honom, vi har besök av grannen Stefan så de fick vara uppe lite längre. Hörde att du kommer till Sthlm till helgen, va kul! Ha en mysig helg kram till er alla från Å och co

    SvarSlett
  4. Hei Lene og Alexandra :-)
    Så flotte ting dere har fått i nettbutikken deres!!

    Håper dere får en flott adventshelg! Nå har vi fått inn ny sofa, hengt opp julestjernen, den 7 armede og fått frem lilla! ;-) Kommer nok et innlegg i morgen!

    Godkveld!
    Klem J

    SvarSlett
  5. Å-Ja, jag kommer till stockholm redan kl. 15 på fredag när kommer ni? Den chokladen med havssalt vill jag gärna smaka då! ;-) Kram o puss A

    SvarSlett