torsdag 5. november 2009

Trøtt?


Hva gjør man på denne mørketiden når man savner litt mer dagslys? Dette er en lysterapi-lampe som simulerer en soloppgang! Du skal altså i ca 30 min få det lysere og lysere i rommet på morgenen, og når du våkner skal du være mer opplagt enn vanlig:) Jeg har ikke prøvd den, men det høres ikke dumt ut:) Vil du lese mere om denne kan du gå inn på siden:http://www.designbelysning.no.
Det var mye annet fint der også!
-Lene-

6 kommentarer:

 1. Det hadde helt klart vært noe for meg... trøtt og irritabel nå som det har blitt så mørkt ;) Ikke helt bra men.. hehe..
  Klem Hege

  SvarSlett
 2. Høres interessant ut, kanskje jeg skulle sjekke ut det:) Høres jo veldig herlig ut å våkne sånn.

  SvarSlett
 3. Aah, det hadde vært noe :-) Skal sjekke det ut!

  Ha en fin kveld, her blir det litt pussel med babyrom og Hellstrøm!

  Klem J

  SvarSlett
 4. Vi har en sånn, og overraskende nok (for ei skeptikker som meg :P) så funker den utrolig bra :D Førsten gangen våknet jeg av at jeg lå å solet meg i "sola på stranda" :P Var skikkelig deilig, men blei litt skuffet da når jeg våknet å fant ut at ikke jeg var på stranda og ikke det var noe sol ute :P Men var mere frisk og opplagt enn vanlig ihvertfall :)

  SvarSlett
 5. Så genialt. Merker mørketiden nå på både store og små her i huset... er jo verdt å teste dette ut. klem Vibeke :)

  SvarSlett
 6. Dette er bra innhold om utelamper.Everybody holde det i tankene dine at du alltid velge utelamper for hjemmet eller kontoret interiør, kan du også besøke http://www.designcorner.no/design-belysning-utebelysning-c-49_24. html vet om utelampe.

  SvarSlett