torsdag 10. desember 2009

Borddekking og luke 10!

(Bilde fra The white company)
I år skal vi ha julaften hjemme:) Jeg gleder meg til å dekke bordet, men vet ennå ikke hvordan jeg vil ha det. Blir nok ganske tradisjonelt i fargene, men å finne "det lille ekstra" er alltid artig!
Jeg har ikke noe juleservise, så det blir å dekke med "penserviset" fra Wedgewood.

(Bilder fra TilBords)

Hvilke farger og detaljer liker dere å bruke til å pynte julebordet?


2 uker igjen til julaften. Er dere i rute?


I dag kjører vi 10% på "God Jul"-puten fra Nyblom/Kollén.
Den koster til vanlig 480,-.
Bare i dag får du den til 432,- i nettbutikken!

Ha en kjempefin dag!
-Lene-

10 kommentarer:

 1. Merkelig det der, men når jeg er med min familie MÅ det være på en viss måte, slik mamma alltid gjør det, men når jeg er med samboerns famillie, bryr jeg meg ikke noe særlig. Sikkert noe med at det er forskjellige tradisjoner.

  Ha en fin dag,
  Emma

  SvarSlett
 2. Hmm ja det der er skikkelig tradisjons betinget hjemme hos min familie. Når jeg skal ha egen jul hjemme gjør jeg som det passer MEG - og det blir IKKE trad.jul:) Pynte med årets trender og gjerne en liten overraskelse! herlig bilder her inne! Klem

  SvarSlett
 3. Det må være koselig med juleaften hjemme. :) Og dekke bord etc...

  Vet du når det er interiørmesse i Stockholm neste gang? Jeg har så lyst til å dra dit. Får det kanskje dekket av jobben. :)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. jeg har gått for hvitt, men i år skal jeg ha lille innslag...hmm....om det blir fint...med grønne kvister etc ..-) Morro å dekke bord...

  SvarSlett
 5. Veldig hyggelig å ha julaften i sitt eget hjem. Det er hyggelig å være gjest også, men jeg trives (og resten av familien) best hjemme den dagen.

  Min jule duk pleier å være en naturfarvet linduk. Bordet vårt er 4 meter langt, og det er ikke lett å finne duker som er så lange ferdig sydd. Jeg har derfor bestilt noen og så har jeg sydd noen. Så legger jeg ulike brikker og /eller løpere på den. Det varierer litt fra år til år hvilke farver det blir.

  Jeg har noen forskjellige service å velge blant og bruker det som passer best til farvene på bordets dekor. Vi bruker alltid sølvbestikk og lin servietter. Blomstene pleier som regel å være hvite, eventuelt med rødt innslag dersom dekoren på bordet er rød.

  I dag skal jeg stikke innom en lokal interiørforretning som har masse lekkert. Det forundrer meg ikke om jeg kommer ut derfra med litt av hvert.

  Ønsker deg super dag, Lene!

  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Hei dere!
  Så hyggelig at du skal feire jul hjemme iår Lene! :-) Vi har bedd oss bort til svigers også iår, men neste år skal vi ha både mamma og søskene og svigerfamilien her! :-) Det blir stas!

  Alex: Håper du snart blir frisk og at penicilinen tar knekken på bassiluskene!!

  Her skal vi idag på teater som søsteren til A er med i der hun jobber. Et verksted for de som er funksjonshemmet, der de med funksjonshemming får jobbe. En herlig plass :-)

  God Torsdag!
  Klem J

  SvarSlett
 7. hei Lene.
  så gøy med julaften hjemme! å dekke bordet er nesten det morsomste med hele selskapet synes jeg...

  ønsker deg en fin dag
  klem Beate

  SvarSlett
 8. När jag dukar fint har jag min Villeroy&Boch serie Manoir som går helt i vitt och till det har jag lite grönt (kvistar) och lite rött för att få julstämning (annars har jag en svaghet för guld).
  Jag bara älskar dessa dynor i rött och vitt!
  Kram S.

  SvarSlett
 9. Hei Lene.

  Jeg skal dekke ett veldig tradisjonelt bord med julaften hjemme. Vi blir 8 stk , og bordet blir dekt i hvitt med små innslag av rødt og grønt. De fine serviettene fra din nettbutikk skal selvfølgelig brukes ;-)

  Ha en fin dag.

  Anette S.

  SvarSlett
 10. Hei Lene,
  Inspirende bilder over. Vi skal også ha julaften hjemme og får flere gjester hit den dagen! Gleder meg allerede :) Skal nok ta en prøvedkning av bordet og vise på bloggen senere. Har Solgt spisebordet vårt på Finn for 14 dager siden og krysser fingrene for at den nye vi har bestilt kommer snart... (har ikke panikk ennå.....hihi :-) klem Vibeke

  SvarSlett