onsdag 16. desember 2009

Snart i mål og luke 16!

(Bilde fra Coastal Living)
Nå begynner jeg å komme i mål på både det ene og andre som skal gjøres til jul! Tror jeg har pyntet sånn nogenlunde ferdig inne, men mangler fortsatt en krans på ytterdøren. Skulle til å kjøpe en om helgen, men da jeg kom til kassen sa de at den ikke kunne henge ute og at de hadde fått flere tilbake for de begynte å lukte! Den var en slik med røde bær på, synes de er veldig fine. Så jeg fortsetter jakten!
(Bilde fra Tine)
Julebaksten tror jeg er at jeg sier meg fornøyd med for i år:) I går laget jeg nøttemakroner,de ble knallgode! Tusen takk for oppskrift Kristin!

Den 16. og vi begynner å nærme oss!
I dag byr vi på FRI FRAKT! Skriv "desemberfrakt" i kodefeltet i handlevognen!
Posten har garantert at alle pakker sendt før den 16. skal rekke frem før jul. Pakker sendt fra nå av kan selvfølgelig også rekke frem, men ingen garanti da! Vi poster alle våre bestillinger fortløpenede, og gjør vårt beste for at dere ikke skal vente på pakkene deres! Gjør du din bestilling før kl 14.00 blir det sendt samme dag! Klikk deg inn i nettbutikken her!


Ha en kjempefin dag!
-Lene-

7 kommentarer:

 1. Hei dere! Bare en snartur innom for å ønske dere en fin dag! Klem fra travle fruen. :)

  SvarSlett
 2. Så bra at nøttemakronene ble gode! De er er sykt gode synes jeg også. Skal ta meg en bakesjau en av dagene jeg også.... Vi sees over hekken nabo:-) Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Stikker bare innom for å ønske dere en flott dag! Dagen blir, som de fleste vil jeg tro, full av prioriteringer med hva som skal strykes på "to-do-listen".
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Bar du nærmer deg målet.:-) Jeg også begynner å komme i mål..men fortsatt en del ting igjen på listen...bake til helgen...venter siste rest av julegaver i posten...sende julekort..ops...og ja, en del annet også.:-) så listen VAR lang...nå er den KORTERE....Helt nydelig det øverste bilde.:-) Ha en fin fin dag.:-) Gry

  SvarSlett
 5. Hei Lene! :-)
  Så flott bilde!! Nydelig :-)
  Jeg fikk meg krans som lillesøsteren har laget, av einer. Den er kjempefin, så håper du finner noe flott du også!

  Vi har ingen planer idag, og jeg skal bare slappe av og kose meg :-) Syns jeg gjør det mye, men godt er det.

  Håper du får en flott dag!
  Klem J

  SvarSlett
 6. Vilken härlig bild!
  Jag måste också köpa en krans till dörren, vill ha en riktigt julfin med grönt och röda bär. Tur att du påminde mig! Har inte riktigt förstått att det är jul nästa vecka, och inte tänkt på allt. Men man hinner ännu..
  Ha en bra dag!
  Kram S.

  SvarSlett
 7. Det er så deilig å kjenne at man begynner å bli ferdig. Jeg har fortsatt noen hjemmelagde julegaver igjen, det tar tid å strikke sokker gitt..
  Ha en fin kveld!
  Klem AG

  SvarSlett