mandag 14. desember 2009

Vackert pyntad trapp!

Den här vackra trappen har jag drömt om idag när jag suttit och läst "Bo bedres" julnummer. Mamma har alltid pyntat vår trapp med en lång grangirlang och jag tycker att det är så fint! Tyvärr har vi inte någon trapp...eller jo, en stentrapp utan räcke! :-)


Så man får göra det bästa av situationen. Jag pyntade vår barngrind som är högst upp på trappen. :-) När jag ändå var igång så fick alla lyktor och hurricanes lite "granris" de också! ;-)
Vi har varit på dotterns barnehage och sett på luciatåg eller "Lysfest" som de kallar det! De hade ordnat med bål/öppen eld och serverade varm soppa, glögg och lussekatter. Som på beställning snöade det vackra, stora snöflingor då barnen sjöng.Nu ska jag slå in julklappar enligt tradition, dvs med julmusik på och massor av stearinljus runt mig. För att hålla energin uppe äter jag pepparkakor med blåmögelost och dricker glögg! :-)
Rimmar ni på era paket?
Det hade ju varit mysigt men jag har bara gjort det några gånger och då endast på ett av paketen till varje person. Jag erkänner, jag tar helt av när det kommer till julklappsshopping. :-)
Glöm inte vår adventskalender.
Ha en fin kväll!
-Alexandra-

5 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder :-) Høres ut som dere har hatt en flott dag! Her er ikke formen på topp. Har fått mye vann i kroppen nå, og en dundrende hodepine! Så her har jeg funnet teppet og koser meg i sofaen foran jakten på kjæreligheten! Husbonden setter opp spotrekker på kjøkkenet!! WIII, for der har vi ikke annet lys en over komfyr og vask!! Ikke noe arbeidslys for å si det slik!

  Kos deg i kveld med julehygge!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 2. Godkväll tjejer...Härligt med snö. Jag är hopplös på rimm, kan inget. Önskar dock att jag kunde. Har en vän som är gift med en norrman hihi, hon är såååå duktig. vad härligt med julklappsinslagning i den miljön..

  Kram till er/ Anne

  SvarSlett
 3. Jeg har pyntet rekkverket på trappen ute med sånn girlander.:-) siste innlegg på bloggen min.:-) og i dag har jeg fått snø på det.:-)Fine bilder.:-) Gry

  SvarSlett
 4. takk takk..:-) Snør masse her nå.:-)Er så vakkert ute her nå.....:-) Skal prøveå sende litt videre..:-) Gry

  SvarSlett