fredag 11. desember 2009

Välkommen fredag!

Jag ska ärligt erkänna att jag inte helt minns vad som finns i min julgransbox! Förra året tror jag att det var rött och silver som jag pyntade granen med. Men de kulorna är långt ifrån de enda som ligger i den! :-) God morgon alla fina!
(Bild 1 och 2 från Pottery Barn)
Vi firar julen i sverige men pyntar ändå en gran här hemma. Det är ju så mysigt!! Så vi har skapat vår egen tradition med att klä granen veckan före vi åker och så blir det traditionellt på lilla julafton hos mamma och pappa.
Dagens lucka ska öppnas...


...och i den står det minsann en Greengatekopp och väntar på er! ;-)
Dagens erbjudande hos oss är att om du köper 3 Ingrid lattekoppar så får du 1 gratis. Köper du 6 så får du med 2 gratis osv. Dessa kopparna är fina till så mycket. Ser runt på bloggar att flera har hyacinter i dem. Ha en härlig fredag!
-Alexandra-


3 kommentarer:

 1. Hei på deg:)
  Vi er også borte mesteparten av julen, men juletre må man jo ha, ellers får jeg jo ikke følelsen av jule hjemme i det heletatt!!
  Greit med unger, da er julekortene, og også noen gaver klare ( bilder av barna etc). Men enn så lenge blir det litt kreative kort her :)
  Ha en fin dag:)
  Klem Hege

  SvarSlett
 2. Heisann! Så koselig å ha slike tradisjoner :) Jeg er veldig usikker på hva vi skal gjøre i år. Tre eller ikke tre. Vi skal også være en del borte, så vi får se...

  Jeg er også forresten veldig glad i pinnekjøtt, og aller mest rotstappa ;) Hva er du vant med på julaften hjemmefra?

  Ha en strålende kveld, og god helg! Klemmer :)

  SvarSlett
 3. Hei Alex :-)
  Hvordan er formen din ?
  Så koselig at dere likevel pynter juletre :-) Vi skal ikke være hjemme juleaften, og nesten ikke i mellomjulen så her blir det ikke tre. Pus kommer til å rive det ned :-p Neste år skal vi være hele familien her med svigers og min mamma, hennes mann og mine søsken der. Det blir stas og huset skal pyntes MED tre!

  Håper dere får en flott helg, har dere spennende planer ? Lucia feiring kanskje ?

  Godklem J

  SvarSlett