søndag 31. januar 2010

Hej, mitt vinterland!

God kväll på er! Jag hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har varit ofrivilligt offline under helgen men nu är jag tillbaka. :-) Här har det kommit snö, snö...massor av snö! Ja, det snöar faktiskt fortfarande.
Lilla Wilma åkte skidor idag. Pulkaåkning på förmiddagen sedan mysig sopp/suppelunch hos oldemor och så tog vi skidåkning på eftermiddagen. Det var skönt med en utedag för igår var vi nämligen på badeland igen och njöt i uppvärmda bassänger.


Carl Ludvig och jag tog en liten tur med vagnen. Han satt välinpackad men jag tyckte ändå att det snabbt blev i det kallaste laget. Nu har vi ätit pizza framför en sprakande brasa.






Jag hoppas att ni har haft en fin helg och att ni n j u t e r er söndagskväll! Det är ännu några timmar kvar med fri frakt så passa på. Du kan bland annat klicka hem den här fina pappelinamattan.:-) Tjingeling!
-Alexandra-




10 kommentarer:

  1. Vad söta Wilma och CL är. Saknar dem. Puss puss Camilla

    SvarSlett
  2. Takk for kommentarene jenter :) Herlig med norsk vinter !!
    Jeg er kjempefornøyd, og ja, den gamle ble solgt på finn.no:)
    Ha en fin kveld!
    Jeg skal jobbe litt jeg nå.. få ferdig noe til i morgen!
    Klem Hege

    SvarSlett
  3. Så fine bilder fra barna :0)
    Blir innekveld m varm drikke og litt snop - for å være ærlig! hi hi - slanker meg i morgen...

    klem Vibeke :0)

    SvarSlett
  4. Så fine bilder. Og takk for kommentar hos meg. Alltid hyggelig å høre at andre har trivdes på studiestedet en vurderer.

    Ha en fin uke.

    SvarSlett
  5. Nå har jeg bestilt en vare. Gleder meg til den kommer!

    SvarSlett
  6. Hej tjejer....Härliga bilder i alla inlägg jag har missat. Det är hemskt att vara utan internet. Hade några kvällar när det inte fungerade. man blir ju rabiat helt enkelt...Hoppas att ni mår bra.

    Kramkram Anne

    SvarSlett
  7. Hei dere to fantastiske damer :-) Idag fikk jeg hentet pakken, og gjett om jeg ble overrasket og kjempeglad :-) Den var bare helt nydelig treleken! Tusen tusen takk skal dere ha :-) Så herlige bilder fra en flott dag alex! Her er det nok i det kaldeste laget for trilletur, håper på mildere vær etterhvert :-) Ha en super dag og start på den nye uken! Klem Jorid og Thea!

    SvarSlett
  8. Utedag i snøen er deilig! Bare synd det har blitt så utrolig kaldt igjen, men om vi kan stole på yr og storm så blir det litt varmere igjen snart:)
    Kjedelig å være uten nett, men godt det kom tilbake.
    Ha en fin start på uken!
    Klem AG

    SvarSlett
  9. Det snør her og...masse ;(

    Herlige bilder.... ;))

    Ha en fin kveld!!

    Klem

    SvarSlett
  10. Hei! Så herlige bilder av barna som koser seg ute i snøen!!!

    Ha en fin uke!

    Klem
    Anette:)

    SvarSlett