lørdag 30. januar 2010

Herlige lørdag!

(Bilde fra Coastal Living)

God formiddag! Her har vi bare koset oss inne hittil i dag. Ganske kaldt ute, var 12 minus da vi sto opp, litt bedre nå tror jeg:)
Vi venter litt familiebesøk, så det gleder vi oss til:)
Var ikke dette et fresht kjøkken forresten? Synes lampene var kjempestilige, og SEA-teksten var en fin detalj!
Hva gjør dere i dag da?
Ha en finfin lørdag!
-Lene-

8 kommentarer:

 1. For et lekkert kjøkken !!!

  God helg til deg og :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Hej sveis.:-) jo takk kjente det var kaldt i dag jeg også..våkent opp i en campingvong ved havet...brrr...det var så kaldt..måtte ta på meg hetten på genseren jeg sov med.:-) tilbake i vår varme stue igjen nå...Men fantastisk å se vårt sommerparadis i dette antrekket.:-) isen lå tykk på stranden ...folk gikk på ski der vi pleier å kjøre båt...vakkert, men holder med en natt når det er så kaldt...:-)

  nå blir det peiskos og tv i kveld.:-)

  SvarSlett
 3. Hei ! Et nydelig kjøkken. Det er så flott med sånne bilder til inspirasjon! Tror jeg må legge inn en bestilling på den first-year rammen i løpet av helgen, har sett på en sånn så det passet jo fint :) Her blir det avslapning inne, etter en kafétur i mange minus frister det ikke særlig å gå ut igjen! Kos dere masse i kveld ! :) Klem fra Katrine

  SvarSlett
 4. å ja, skikkelig lekkert kjøkken!!

  ønsker deg en fiiiin lørdag
  klem beate

  SvarSlett
 5. Jeg er en blanding av Ludvig og Solan...og når jeg er i Ludvig hjørnet..er det litt skummelt.:-)) Men solan modus ....wow....heldigvis for dere, var jeg ikke det når jeg blogget soverommet.:-))

  SvarSlett
 6. Koselig kjøkken. Jeg la merke til lampene straks jeg så bildet. De var lekre! Likte barkrakkene også godt. Ikke voldsomt store, litt mer diskrè uten rygg. Det likte jeg godt.

  Takk for inspirasjoen :)

  SvarSlett
 7. Dere har mange fine inspirasjonsbilder på bloggen. Titter alltid innom, men som med så mange andre, blir det til at jeg sjelden legger igjen kommentar. Så nå skal jeg bruke kvelden til å suse litt rundt å legge igjen spor etter meg:-) Ha en fortsatt fin lørdagskveld.

  SvarSlett
 8. Super läckert kök!! Jag spar bilden i min inspirationsmapp...dags att börja leta större hus!Hoppas ni får en skön söndag och att ni hade en mysig familjeträff!! Kram C

  SvarSlett