fredag 12. februar 2010

Har du en "date"...

...på Valentinesday? På søndag er det som kjent Valentinesday. Pleier dere å feire på noen måte, lage litt ekstra god mat, kanskje kommer mannen med blomster eller en liten gave? Min mann er på jobb på søndag så her blir det dårlige greier i år. Tidligere år har vi gjerne hatt en god middag med litt vin eller noe musserende:) Og gaver har jeg også fått, av veldig variabel sort. Det har variert fra søte armbånd med hjerter på til ringpermer! Jepp, du leste riktig! Så aldri godt å vite hva som skjer her i gården:)
Kanskje jeg får unne meg en liten kake på søndag?

Eller en annen liten godbit?

Nå skal barna snart i seng, de kommer sikkert til å sovne på 1-2-3, for de var veldig tidlige i morges:) Jeg skal kose meg med litt tv-titting og en liten blogg-runde:)
Ha en fin start på helgen!
-Lene-

8 kommentarer:

 1. Blir vel ikke store greiene her. :) Men vi pleier å spise ute.

  God fredag! Kos deg med tv og blogger. :)
  Klem Anine

  SvarSlett
 2. Ha en riktig god helg, kos deg med bloggerunde ikveld og valentines på søndag:)

  SvarSlett
 3. Hei! :-)
  Blir nok ikke store greierne her heller. Anders er ikke særlig begeistret for valentine, han mener det er laget for å tjene penger! Hihi.. Men vi er enige om at det er jo fint med en dag der man setter litt ekstra stor pris på de man er glade i.

  Kom med en kommentar til han at den dagen Thea kommer hjem med valentines-kort til pappaen, da er han nok solgt for denne dagen ;-) Hihi!

  Middag til svigers er de planene vi har så langt iallefall!

  Ha en flott helg begge to :-)
  Godklem fra Levanger

  SvarSlett
 4. Valentine blir bemerka men ikkje feira i stor skala. Vi bruke gi kvarandre ein liten oppmerksomheit og ete god middag☺

  Nyt helga☺

  Klem M ♥

  SvarSlett
 5. Vi pleier ikke gjøre så mye ut av valentinesdagen. På søndag skal vi bort i bursdagsselskap, så da blir det nok kake i hvertfall :)

  Ha en flott kveld - og god helg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei!

  Vi skal ut å spise i mrg, men det er litt mer tilfeldig så i grunnen ingen feiring av valentine.. Vi har et lite jubileum 17. februar så mer naturlig for oss å feire det litt ekstra! :)

  God helg!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 7. Happy Valentine! Måste börja öva på att baka CupCakes! Den var fin den där!!!

  SvarSlett
 8. Syntes du skal unne deg to godbiter jeg...etter at ungene har lagt seg, en for deg og en for gubben..-))

  Ikke noe tradisjon hos oss...med noe som helst..men i fjor fikk jeg jo faktisk litt av hvert...hmm..tror jeg har bilde av det..kanskje jeg skulle vise hva jeg fikk..for det var en overraskelse.:-)

  har "date" i år også..-) men venter ikke noe som helst oppmerksomhet.:-)

  Kos deg.:-)

  Klem Gry

  SvarSlett