lørdag 20. februar 2010

Jag ser det snöar!

Krispigt, vacker bild med fin toiledejouy-tapet!
God förmiddag och hallå snöstormiga lördag! Oj, oj, oj så mycket snö det har kommit. Alltså det har varit en underbar vinter och snö är helt klart bättre än grå slask, men det behövs inte mer nu!! Vi har nog så att det räcker fram till 17 mai skulle jag tro! :-)
Ett vackert löfte om vår och sommar...eller?
(Bilder Sköna Hem)
Vi ska på 40-årsfest ikväll...herre min hatt...hur kan lilla jag ha så "gamla" vänner?;-) Det är ca 1 timme att åka så jag hoppas verkligen att vi kommer iväg. Jag har sett fram emot att lufta en klänning och dansa på höga klackar ikväll! :-)

Försöker att få lite vårig stämning mitt i snöstormen med röda naglar och marina ränder! :-) Kolla mitt fina "Humanity"-armband. Fick det av två söta vänner i julklapp och jag tycker jättemycket om det. Du kan se flera här!
Ha en fin lördag alla härliga! Har ni snöstorm hos er?
-Alexandra-

8 kommentarer:

  1. Oh I love the bedroom! Wow! Your Armband is cool! Have a great weekend!

    SvarSlett
  2. Hei!
    Håper du får det hygelig i kveld:) Armbåndet var kjempefint og jeg fikk lyst på et selv. Synes også at blusen din i forrige innlegg kledde deg! Vakkert... Lille Ella er en mnd i dag, tiden går så fryktelig fort at jeg nesten ikke kan tro det.

    SvarSlett
  3. Skal du på fest. :) Gøy da!
    Kos deg masse! Jeg var på fest i går, og er helt kake i dag.
    Uff. Ikke bra.

    Ha en fin dag og dans i vei!
    Klem fra meg

    SvarSlett
  4. Hei søte jenter!
    Ja, her laver det ned med sne fortsatt + at det blåser masse. Nå er Mr. Sunhome snart ferdig å "leke" seg med snefreseren. Da skal vi en tur til noen venner og hygge oss.

    Kos deg på fest i kveld, Alexandra!

    Klem til dere begge fra
    Anette Willemine

    SvarSlett
  5. Hej.:-) det var lurt å friske opp denne hvite dagen med røde negler..hælle måne som det snør og føyker ute.:-) er jo rene snøstormen.:-)
    vi har "tekstil hytte" på vestkysten.:-) dvs. telt og "pølsebu" som jeg kaller det.:-) Vi stortrives dere nede og har vært der i en del år nå...Veien har blitt så fine fra Oslo så vi suser ned på ok tid nå.:-) virkelig mange perle nedover kysten..:-)

    Ha en snørik helg.:-)

    Klem Gry

    SvarSlett
  6. Hej vännen! Ja oj vad konstigt att du har SÅ gamla vänner:) Håller med om att det räcker med snö nu! Men fantastisk vinter måste jag säga. Kul med smyckesparty, hoppas ni sålde mkt:) Fint armband hade du idag oxå såg jag:) Ha en mysig kväll! Här är det alldeles tyst prinsarna är hos mormor och morfar och vi ska göra oss i ordning för "Tassen fest" Kram Å

    SvarSlett
  7. Hej, fint armband. Har försökt ringa i veckan men ej fått tag på er. Hoppas allt är bra. Vi saknar er. Kram Camilla & Nathalie

    SvarSlett
  8. Å- hoppas att ni hade fint på Tassenfest! Här sover vi på omgång idag. :-) Saknar er! Puss a
    C- Ja, telefonerna har inte fungerat sonm de ska i veckan. Ringer i morgon. Saknar er också! :-) Puss

    SvarSlett