lørdag 13. februar 2010

Lørdagskveld!

I dag har vi stort sett vært i farta. Vi startet med en hyggelig akebursdag med pølse og marshmallows på bålet. Været var strålende og vi fikk masse med deilig frisk luft:)

Litt familiebesøk har det også blitt. Nå skal jeg snoke litt i kjøkkenskapet og se om jeg finner noe som kan passe på en lørdagskveld:)


(Bilder fra PotteryBarn)
Hva koser dere dere med i kveld da?
God lørdagskveld fra meg!
-Lene-

7 kommentarer:

 1. Heihei!
  Så hyggelig dag dere har hatt da :-) Her koser vi oss med potetgull. Ikke sjokolade eller slikt :-( Da blir det magevondt. Snuppa har hatt en runde med nonstop gråting i kveld, men fikk litt sukkervann og sover nå som en sten!

  Ha en super kveld, og flott dag i morgen!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på du!! Høres ut som dere har en koslig kveld!! Var på besøk i nettbutikken din for første gang i dag, kjempe fin!! Har grunn til å være stolt av den ja:) Har du holdt på lenge? Startet nettbutikk i november og synes det er kjempegøy!!
  Flott blogg du har, legger oss som følgere.

  Ha en finfin kveld!!

  Klem Johanna

  SvarSlett
 3. vi har også vært i bursdag, og der ble det servert taco! nam, nam...

  ellers er det ikke så veldig mye godteri i godis-skålen min da... skal jeg kose meg så blir det gjerne med salte mandler eller sjokolade fra Cavalier.

  klem beate

  SvarSlett
 4. Høres ut som en flott dag! Her går det i hjemmelagde sjokoladepraliner, hadde litt igjen fra gårdagen:) Nå roper dvd`en. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Hei hei
  Høres ut som dere har hatt en kjempe hygglig lørdag. Det er utrolig så fort helgene går. Her har den nesten ikke fått kommet igang før den er over. Men heldigvis så kommer det flere. Og om en uke så er det vinterferie her og da har jeg fått hele tre dager fri. Det ser jeg så frem til. Da blir jeg hjemmeværende mor som steller å lager middag til mann og mini prinsesse.
  Beklager jeg ikke har vært innom på en stund men jeg har ikke kommet inn. 4 troyanske hester ( et virus) stoppet meg fra å kunne legge igjen kommentarer. Nå har jeg ( tror jeg) fått temmet hestene og forhåpentligvis så skaper de ikke noen problemer for verken meg eller andre.
  Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 6. Karamell te.:-) etter stekeplate med svin indrefilet, fløtegratinerte poteter , tomater og maiskolber :-) nam..:-) i dag har jeg bakt deilige boller..:-) Kos deg.:-)

  SvarSlett
 7. Høres ut som en deilig lørdag. Vi har vært på hytta i helgen, så det har blitt både skitur og peiskos:)
  Ha en fortsatt fin morsdag og valentine's day!
  Klem AG

  SvarSlett