tirsdag 2. februar 2010

Myskväll!

Hallå i snöovädret! Ja, det snöar och blåser i allafall här på landsbygden :-) Jag har hoppat i mysdressen och ska ha en skön tv-kväll. Det är ju säsongstart av Desperate housewives ikväll. Idag har jag försökt att få ordning på Carl Ludvigs rum. Det har ju fungerat som gästrum och förvaringsplats till tavlor när han har bott inne hos oss men idag fick jag flyttat på säng och nattduksbord. Var de sakerna ska stå nu vet jag inte helt??:-)
(Bild 1 coxandcox, bild 2 sköna hem)
Tavlorna flyttades till mitt kontor...i väntan på att vi ska bestämma var och hur de ska sitta. Den här lösningen hos Malene Birger var inte så dum. Nu väntar jag snart hem maken som ska ha köpt med sig färsk jäst på vägen hem. Fick ett akutsug efter semlor så vi får väl se om det blir ett litet bak före tv:n.
Njut er kväll alla fina!
-Alexandra-4 kommentarer:

 1. Näe...Nu skrämdes jag upp från min bloggstol och sprang fram till tvn...DH? Måste vara i Norge, inte här iaf suck.....Trodde att jag hade missat något hihi. Säkert samma Daymatta. Ja listan kan göras lång lång och åter lång.
  Hoppas att ni mår bra tjejer...
  Kram till er.../ Anne

  SvarSlett
 2. Herlig å få igjen fruene på tv ;) Tirsdag er jeg alltid alene på kvelden og det passer helt perfekt til Frustrerte Fruer .. og Grays som gikk tidligere :)
  Ha en fin dag!
  KLem Hege

  SvarSlett
 3. Heisann! Håper du hadde en koselig kveld igår:) Her har vi også mye snø ennå, så det er jo fint og lyst ute, men litt kaldt synes jeg, gleder meg litt til våren nå..

  Ha en finfin dag videre:)

  SvarSlett
 4. Stilig løsning fra Malene Birger! Her vurderer vi fortsatt hvor vi skal henge det gamle sjøkartet, det er neimen ikke lett å finne en passende plass.
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem AG

  SvarSlett