lørdag 27. februar 2010

Skal du i barnebursdag?

God morgen lørdag!
Måtte mimre litt tilbake til sommeren i dag:)
Det snør og det snør...
Dette er fra Madelens 2-årsdag i juli!
Bursdagen ble feiret ute på verandaen:)

Fabian er augustbarn, her fotografert på sin 4-årsdag:)

Men burdager feires jo året rundt og det er stadig noen lørdager som blir booket av en barnebursdag:) Noe jeg synes kan være litt vanskelig noen ganger er gavene og hvor mye man skal gi for?
Hvor mye spanderer dere på en gave i en vanlig barnebursdag?Her er noen tips fra vår nettbutikk på gaver som ikke er altfor dyre. Et sett med 5 babuskaer koster 119,-

Minikomfyr 199,-Kake i tre 99,- pr stk.

Dette bursdagstoget er utrolig flott og er også en super gave!
Tar seg veldig godt ut på et bursdagspyntet bord og tallene 1-9 følger med.
Prisen er 179,-

Det er behagelig å ha noe "på lur" slik at blir man bedt i en barnebursdag slipper man å stresse ut i siste liten for å kjøpe en gave:)

Denne lørdagen skal vi bare kose oss hjemme, nå sitter barna i pysjen og ser barne-tv:) Tenkte litt på å bake noe i dag, vi får se hva det blir til etterhvert:) Ble litt inspirert når jeg tittet tilbake på alle bursdagsbildene:)

Ha en super lørdag alle sammen!

-Lene-

7 kommentarer:

 1. Mange fine gaver du vser frem! Jeg syns ca. hundrelappen holder til barneselskap, litt avhengig om det er barn av nære venner eller ikke, men da er det også greit å avtale seg imellom hva som er greit å gi for! Blir mange bursdagsgaver løpet av året!!

  SvarSlett
 2. Hei Lene!
  Så flotte tips til gaver :-) Bestandig lurt å ha noe på luringen.

  Håper dere får en fin lørdag! Her starten den med en liten fotoshoot på soverommet ;-) Altså Thea i retrobody! Hehehe

  Jeg får besøk av bestevenninen og tantegutten hennes på 5 mnd og vi skal trille på kjøpesenteret! :-)

  Godklem Jorid

  SvarSlett
 3. Så fine gavetips. Jeg fikk i grunn lyst til å kjøpe alt...sånn i tilfelle ;)

  Likte spesielt godt toget...men har en liten kjøpestopp akkurat nå, man blir dessverre ikke rik av å være hjemme i mammapermisjon!

  Ha en fin fin lørdag med familien, her snør det som bare det; innedag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder!!

  Hmm, ja det er alltid like vanskelig å vite hvor mye man skal gi, for det er så stort spenn synes jeg. Vi har opplevd at det kan variere fra 50 til 300, men vi prøver å ligge et sted i mellom. 100 - 150 synes jeg må holde i massevis da det er mange bursdagslag i løpet av året :-)

  Jeg ønsker dere en fin helg!

  Klem fra Liv

  SvarSlett
 5. Hei! Ble så nysgjerrig da jeg så bildene fra verandaen på huset deres; har dere Block 99-hus (Block Watne)? Det ligner så veldig på mine svigerforeldres, og det er så gøy å se andres løsninger på samme flater:)

  SvarSlett
 6. Hei.
  Vi valgte å ha banebursdag på en hverdag og det skal vi fortsette med.
  Vi er ikke så veldig glad i at en barnebursdag (noen i barnehagen) opptar en helg.
  Huff dette hørtes stygt ut. Men vi setter stor pris på at vår sønn blir bedt og det er stor stas for han, men når man jobber hver dag, er det så mye helgene skal brukes til.
  Forrige bursdag gutten vår ble bedt i, var på søndag fra 13-15, og da er jo den dagen gått.
  Men alle må jo velge det som passer for seg.
  Vi kjører nok torsdag 17-19 hvert år. For da kan mammane shoppe til helga på storsentert, mens bursdagen er. Veldig mange som var fornøyde med det i år:)
  Du har en flott blogg:)
  Klem fra Ski

  SvarSlett
 7. My rowniez wyczekujemy lata, w lipcu moj mlodszy syn ma urodziny, oczywiscie party w ogrodzie, starszy ma w polowie wrzesnia i jak do tej pory tez pogoda dopisywala na birthdayparty on the air ;)
  Babuschka pamietam jak przywiozlam sobie z Rosji, potem babcia mi tez przywiozla, teraz nie wiem gdzie sa, pewnie gdzies w domu, w Polsce... Masz przesliczne dzieci, bardzo podobne do Ciebie :) pozdrowienia. margaretha

  SvarSlett