fredag 26. mars 2010

Fredag och påskäggtips!

Fin "påskig" bild från Greengate.
Godmorgan alla fina bloggisar! Ursäkta min frånvaro igår! :-) Carl Ludvig har också blivit sjuk. Nästan 40 graders feber. :-( Matchar v ä l d i g t dåligt med Floridaresan på måndag men vi vilar oss och hoppas på ett snabbt tillfrisknande. Det är första gången min lilla prins har feber!

Den här fina klänningen köpte jag i onsdags kväll. Jag hade turen att gå förbi H&M dagen före de släppte the Garden collection! Jättesöt och vårig! :-) Har ni köpt något från den?

Här ska jag snart njuta dagens första kaffe. Barnen leker och ser just nu riktigt friska ut. Vi har precis öppnat fina paket som kom från Calles gudmor i Sverige och det satt guldkant på morgonen.:-) TACK!Här kommer några förslag på påskägg. Till Wilma halsband, hårspännen, såpbubblor och så klubba/kjærlighet på pinne! Till Carl Ludvig en ny napp och russin. :-) Till vänninnan ett armband! :-)


Igår kväll var maken och jag på middag och teater med ett kompispar som också är en svensk/norsk union! :-) Vi såg "Hvem er redd for Virginia Wolf" och åt god pasta. Jag älskar att gå på teater!


Allt är lagt i påskäggen från Greengate, som är i metall. Det minsta ägget är verkligen helt perfekt till små smycken.


Idag är det fredag och jaaaa, det är veckans bästa dag!!

Tjingeling!
-Alexandra-

16 kommentarer:

 1. Så koselige gaver da:)
  Og veldig hyggelig aften dere hadde...
  eddaKlemmer til deg:)

  SvarSlett
 2. Så flotte gaver og nydelige bilder ♥
  Hørtes ut som dere hadde en strålende aften:o))

  God bedring til de syke, og ha en flott helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Jeg har fått for vane å titte innom bloggen deres, den er så koselig! I dag må jeg ta turen til gartneriet for å handle blomster, påskeeggene må fylles og barnerommene må få en oppdatering etter inspirasjon fra dere. Bilder kommer. Mannen synes jeg ikke bør lese interiørblogger, siden det fører med seg så mye ekstraarbeid her i huset, hahaha, men jeg liker så godt å lese bloggen deres så legger meg til som følger!

  Klem og god helg!

  SvarSlett
 4. Usj..og dobbelt usj...Vi krysser alle fingre for at han blir frisk fort..ofte blir jo barn det, fort syke og fort friske...enda noen dager til mandag.:-) Herlige bilder dette, fristende påskeegg.:-)Når det gjelder Hortensiaen du fikk som døde dagen etterpå..det er ikke du som har tatt livet av den..det er jo umulig uten å ta livet av den med viten og vilje..Jeg hadde klaget om jeg hadde kjøpt en som var ferdig dagen etter. De skal ha mye vann, vi har vel alle opplevd at de kan henge å se rett så døde ut..i alle fall hos meg..så får de vann og reiser seg så fint opp igjen. Tror det er lurt å passe på at de er fuktig hele tiden, disse hengestundene gjør at mine mister blader og da ser de alltid litt mer glisne ut. Også er det vel som de fleste andre blomster, ikke i solen i vinduskarmen eller bordet inne, blir fort for hett. Jeg har klipt min ene helt ned nå og satt den bort, kommer med nye skudd så jeg håper den kommer med blomster ute til sommeren :-) Hortensia er jo egentlig en sensommer/høstblomst ute.

  Krysser alle fingre for fire friskiser på vei til Florida mandag.:-) klem Gry

  SvarSlett
 5. Herlig blogg, trivelig og inspirerende. Påskeeggene var utrolig fine. Og takk for tips!
  Jeg skal ut å handle slike (om ikke så fine da) egg i dag. Vi drar på hytta i påska og hadde tenkt å la prinsen min finne disse fine eggene som mor skal plassere rundt om. Da tenker jeg han blir glad.

  God helg!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Ønsker deg og familien god påske og håper dere får en fin tur til Florida. Blir deilig å for barna å ha på sommertøy tenker jeg! Vi reiser til Haugesund i påsken og håper våren er kommet litt lengre der:)

  SvarSlett
 7. Så nydelig den tunikaen var :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 8. Så nydelege påskeegg med masse godis og anna fint☺
  Håper han vert fort frisk og at turen til Florida går bra☺

  God påske☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 9. Lycka till med vinprovningen och att du finner den fina boken!!
  Vi använder den en hel del!! Vi hörs, jag följer din blogg flitigt!!
  //Kramis L

  SvarSlett
 10. Supersøte påskeegg! Heldige barna dine som får slike av mammaen sin!
  H&M Garden Collection? Har ikke hørt om den, men det var ihvertfall en skjønn kjole. :)

  Så kjedelig at Calle er syk! Nå må dere ser å blir fort friske, slik at dere er i form til den lange flyturen!

  Nå gleder jeg meg veldig, for nå lander snart min Calle på Gardermoen. Han skal ha påskeferie fra studiene sine i Trondheim. Selv om han er 20 år er han like glad for både kos og påskeegg fra Mor.

  Ha en koselig fredagskveld, søte Alexandra!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 11. Å, håper virkelig han blir frisk i løpet av helgen. Ikke noe særlig å måtte fly så langt med sykt barn.

  SvarSlett
 12. Kjempefiine påskeegg. Så lurt å ha andre ting enn bare godis i. Takk for tips. Jeg har en liten gutt som sikkert hadde blitt veldig glad for en smokk (napp) i påskeegget!

  GOd tur og goood påske!
  Klem Vivian

  SvarSlett