søndag 28. mars 2010

Påskeklar!

God kveld alle sammen! Har dere startet påskeferien? Noen sitter kanskje allerede i fjellheimen og spiser påskemarsipan og appelsiner?:)
Har dere påskeeggene klare?
Da jeg var liten fikk vi aldri påskeeggene før påskeaften! Men jeg tror nok småtrolla her skal få de litt før, kanskje skjærtorsdag?


Tenkte å få ut litt hagemøbler iløpet av de nærmeste dagene. Vi skal for det meste være hjemme i påsken og håper på mye godvær!


Ønsker dere en kjempegod søndagskveld og minner om at det er siste sjans til å bestille varer fra Bruka gjennom nettbutikken i kveld!
Husk også vår Bruka Giveaway!
-Lene-5 kommentarer:

 1. Så lekre påskeegg!

  God påske til deg og!

  SvarSlett
 2. Fantastiska bilder som vanligt. Men vad kul, har ni fått Bruka till eran nätbutik?? Jag trodde inte att det gick att sälja över nätet, fantastiskt kul för er.
  Ha det gott/ Kramkram Anne

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Lengter etter våren nå ja..Heldigvis begynner vi å se flekker av grønt gress i hagen og utemøblene har blitt satt ut. Og Ikke minst...å trille på bare gangveier :)

  Håper du har en fin påske! Vi drar til fjells i morgen, skal bli deilig å komme seg bort litt. Selv om det bare er meldt dårlig vær... Heldigvis kan man kose seg mye inne på en hytte også!

  Klem

  SvarSlett
 4. Skjær Torsdag ligger det skatte kart og gåter som barna skal klare å løse ...for å finne PÅSKEGGENE sine.....Like spennende som altid!!! Håper de klarer å sove til kl 9.00.....

  He en deillig PÅSKE!!!!

  SvarSlett
 5. Nå sitter jeg på hytta med mobilt bredbånd og den strømmen som er på batteriet på pc'en;) Vi fikk også påskeegget på påskeaften når vi var små, men lurt å starte skjærtorsdag synes jeg. På påskeaften er jo nesten påsken over:)
  God påske!
  Klem AG

  SvarSlett