lørdag 10. april 2010

Herlige lørdag!

God morgen bloggevenner!
Her hos oss skinner solen i dag også! Så dette blir nok en utedag!
Men en ting jeg bør starte å rydde litt i er jakker, sko etc. i gangen! Bør vel kunne pakke bort de tykkeste jakkene og noen av vinterskoene nå:)

Må skaffe meg en oversikt over barnas klær, hva trenger de av nytt nå på våren?
Har dere handlet mye vårnytt til dere selv og barna?
I fjor var jeg så flink og hadde tidlig oversikt, klikket hjem masse klær fra bl.a HM, så enkelt å gjøre det til barna. Men i år har jeg altså ikke kommet helt i gang...

(Bilder fra Car Moebel)
Ønsker dere en kjempefin lørdag!
-Lene-9 kommentarer:

 1. Herlige bilder!!!

  Ønsker deg en strålende lørdag også, Lene!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Hei! Her er det også sol, og det er meldt godt og varmt i helgen. Jeg har kjøpt litt vårklær til meg selv. En titt i skapet avslørte sort, grått, marineblått... Så alt som kjøpes i vår skal ha farger! Følte meg skikkelig pigg med genser i rødt, rosa, orange osv!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Her er det overskyet enn så lenge, men det skal bli bedre utover dagen! Her har jeg null oversikt over klær til Thea, noe er for smått noe er for stort, 3 poser med arvede klær og slik fortsetter det. Må få kjøpt noen kasser og sortere!!

  Ha en fortreffelig dag!
  klem J

  SvarSlett
 4. Her blir det ikke nye klær til noen, for her skal det spares til bryllup og brylupsreise.. så ungene må gå i de fillete klærne fra i fjor...hahahaha!!! Vi sees vel ute i løpet av dagen:-) Kom gjerne over på en kaffe på forsida:-) Vi setter ut bordet etterhvert! Klem

  SvarSlett
 5. Sehr schönes Vorzimmer, klem margaretha

  SvarSlett
 6. Flotte bilder du viser:) Deilig vær i dag! Nettopp vært en tur på loppemarked uten å finne noen ting, men gåturen frem og tilbake var herlig i vårværet.
  Håper dere koser dere masse i finværet!
  Klem AG

  SvarSlett
 7. Hei Lene:) du er vel godt igang med å rydde i skoskapet du nå kanskje..og ja, jeg synes det må være greit å rydde bort de tykke jakkene og vinterskoene nå!
  Her har jeg akkurat vasket gulvene med lavendel-lukt, helt herlig. Vinduer og dører står og lufter rundt og sender lavendel-lukt opp til annen etajse. Vi har nok ikke handlet inn vårklær enda, men ikke så altfor mye vi trenger heller. Klarer oss stort sett med det vi hadde ifjor. Joggesko til eldstemor og dog handlet inn:)..og til og med litt i bruk :)

  Ønsker deg en strålende lørdag tilbake, Lene.
  Kos deg i solen:)
  Klem,Line

  SvarSlett
 8. god søndag morgen..-)

  Herlig med vår og vårklær.:-)

  jeg har kommet meg hjem nå fra påsketur.:-) Ikke besøkt en blogg, knapt vært på nett i 14 dager..-) Kamera mitt er på service, men jeg var heldig å få lånekamera.:-)

  Nå er det mye som skal vaskes og pakkes ut..hagen er nesten fri for snø! den roper på omsorg, vet ikke helt hvor jeg skal begynne, ute eller inne.:-) bør være inne, men frister mer ute.:-) Men først en kopp te og noen bloggbesøk..-) Håper påsken har vært fin for deg og dine.:-) Klem Gry

  SvarSlett
 9. Hei.:-) nettbutikken funker ikke på bruka siden ?

  SvarSlett