søndag 25. april 2010

Smått & gott!


Härligt bad. Jag gillar schackrutiga golv!
Hej på er kära bloggisar! Idag har vi en mulen dag här på landsbygden. Barnen och maken ska upp till bestefar och bestemor.
Två svensk/norska väninnor. Ebba & Wilma med sina medaljer.
Igår var vi på Wilmas dansuppvisning. Jätteduktiga var dom och det var kul att sitta i publiken och se på. :-) Vi hade strålande sol igår så vi fortsatte eftermiddagen i trädgården med grillning och trampolinepremiär tillsammans med Ebba och hennes familj. Tror vi gick in vid 18.30 och då var det rätt i badet och sen i säng med de små! Härlig vårdag!!

Läste på Sköna Hems sida att möbelbutiken R.O.O.M återuppstår i PUB-huset i Stockholm. Hurra, säger jag! Fräscha, vackra displayer med tuffa stilkrockar och mycket humor är butikens signum.


Nu ska jag dra på mig målarkläder för Lene och jag ska jobba med sommarbutiken idag. Jag har saknat showroomet under vintern och ser fram emot att öppna upp snart! :-)
Ha en fin söndag.
-Alexandra-


3 kommentarer:

 1. Skjønner det blir stas å åpne sommerbutikken igjen.:-)
  Og takk.:-) Tanken på hvordan det blir når de blir store når de er små...er mer "skremmende" enn den dagen de faktisk er store.:-) Jeg husker når jeg hadde små barn, syntes jeg det så så kjedelig ut å ha store.:-) men når man har vært gjennom alt..er det faktiks godt å få tilbake litt mer "frihet". Så nå nyter jeg at hun er stor :-)

  SvarSlett
 2. Så vakre danseprinsesser!!!
  Kan tenke meg at du var en stolt mamma i salen:)) Deilig når vårværet er så fint at en kan tilbringe tiden i hagen!!
  Ha en fin søndag!
  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Dette høres ut som en kjempefin helg dette. Sikker på at Wilma var riktig så flink på oppvisningen :)

  Ønsker deg en kjempefin søndag!

  SvarSlett