mandag 12. april 2010

Uteplassen!

Ny uke! Har dere hatt en fin helg? Vi har fått vært masse ute i det fine været og det har vært kjempedeilig! Ser det har vært hagemesse på Lillestrøm i helgen, noe som har vært der? Jeg tenker mer og mer på uteområdet vårt for hver dag.
Hva trengs å gjøres før årets sesong kan starte?

Skal dere gjøre noen forbedringer/forandringer ute i år?
Kanskje noen nye møbler eller lage noen nye blomsterbed?

Jeg kunne tenkt meg å hellelagt litt her på vår tomt, men vet ikke om det blir noe i år.
Tror vi skal prioritere noe nytt til ungene ute isteden.
Lovet jo dem en trampoline i fjor...huff...hvor plasserer man en slik uten at den bli for fremtredende, feller den ned i plenen!?:)

Utepeis er noe jeg virkelig kunne tenkt meg, men tror ikke det blir iforbindelse med dette huset. Det får bli i "drømmehuset" som jeg enda er på utkikk etter:)(Bilder fra southern living og house beautiful)
Håper alle får en fin start på den nye uken!
Her hos oss skinner solen og vi skal nyte denne dagen!
-Lene-

15 kommentarer:

 1. God Morgen! Her skinner også solen og jeg må ut å fly.... :o)
  Flotte bilder, har tenkt mye på endringer på uteplass i helgen.'Riktig fin fin dag! Klem V

  SvarSlett
 2. Wow så nmange flotte uteplassser:)
  ha en flott dag
  eddaklemmer

  SvarSlett
 3. Hallo:)! Ja endelig er det vår!!! Jeg har tenkt mye på beplantning!! Det er jo så mye som frister!!!! Men man får vel ta det litt med ro og tenke på at hagen skal møbleres for ikke å gjøre mange valg man angrer på...
  Nå skal jeg reise å kjøpe rive og så er det ut i solen, før jobb!! Matten er suuuper fin;) Gleder meg til å vise den frem:)!! Klem Tone-C

  SvarSlett
 4. Deilig at det er vår og man kan tenke på hage og uteområdet. Jeg har begynt så smått i hagen, håper det ikke er for kaldt om natten slik at plantene utenfor ytterdøren takker for seg!

  Trampoliner er ikke akkurat verdens flotteste dings å ha i hagen nei... Vi har hatt en kjempesvær i mange år som (heldigvis) ikke klarte flere reperasjone. Men jentene ville så gjerne ha ny, og de har jo mye glede av den, så nå står det et nytt monster på plenen. Men jeg valgte en liten en fra jysk, da blir det litt plass på plenen til oss som ikke vil hoppe også;-)

  SvarSlett
 5. Naboen vår har felt ned trampolinen i hagen, veldig greit for de små som da bare kan stige enkelt ut og inn uten fall, og så blir det "bare" nettet som stikker opp.

  Utepeis ja..koselig :)

  NinaB

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så fine bilder. Naboen hos oss har felt ned trampolinen og sier at den er mye sikrere. Vi skal legge stein og rulle ut gress hos oss i løpet våren, blir nok noen blogginnlegg om det etterhvert. Mannen min ønsker seg et lite grillhus, men mulig det bare blir et gtillhjørne i stedet.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Er litt glad jeg slepper trampoline i hagen, hihi. Men når du hører barnelatter glemmer du sikkert hvor stygg trampolinen er :)
  Utepeis er ganske høyt på listen min, men jeg synes også det er veldig fint med sånn bål-gryte med stativ.Kanskje det blir en sånn en hos oss i år??

  SvarSlett
 8. Jeg synes det høres ut som en god ide å felle ned trampolinen i plenen! Da trenger man ikke å ha sikkerhetsnett rundt den heller.
  Vi skal lage uteplass bak huset - på den siden det er sol. For her er det bare veranda på skyggesiden! Tenker å lage en treplatting på bakkenivå og plante litt rundt den. Kanskje med en levegg på ene siden også. Og helst skal det skje NÅ!

  SvarSlett
 9. Vi var på Hagemessen på søndag og den var mindre enn jeg hadde sett for meg. Da var faktisk besøket innom Villmarksmessen (vegg i vegg) mye mer interessant å gå på.

  Planene er mange for have og uteareal hos oss, men jeg vet av erfaring at vi ikke bør sette oss for høye mål, da alt tar lenger tid enn forventet. Man tror hvert år at sommeren er så laaang, men det viser seg å være feil. *Smiler*
  Jeg starter derfor med terrassen, og det tror jeg faktisk jeg skal klare å bli ferdig med!

  Ønsker deg en deilig start på uken, Lene!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 10. Våååår er deilig :)
  Jeg raket i hagen i helgen imellom all jobbingen!! Og er til og med blitt litt rød i kinnene :)
  Utepeis ser veldig koselig ut :)

  Håper alt er bra, lenge siden jeg har tittet innom nå, litt tørke her i gården, og litt forn mye å gjøre !!

  Ha en fin kveld!
  Klem Hege

  SvarSlett
 11. Hei igjen!
  Den nye trampolinen vår kostet 1350 kroner med sikkerhetsnett (Jysk har kampanjetilbud) og var 305cm i diameter. Den vi hadde før var 450cm og det var bare alt for svært synes jeg. Jentene er fornøyde med den nye selv om den er mindre, siden det er bedre sprett i den;-)

  Har en nabo som har bygget trampolinen ned i terrassen, greit nok om sommeren, men om høsten/vinteren når man må ta inn selve den hoppeduken har de bare et stort hull i terrassen...ikke så koselig det da.

  God kveld videre fra trampolineeksperten!

  SvarSlett
 12. Fine bilder Lene! Jeg likte det øverste og nederste bilde. Selvfølgelig... :)

  Ikke lett å holde motivasjonen oppe, men jeg er bare nødt nå. Orker ikke å møte sommeren slik formen er nå. I går var HELT pyton, og jeg holdt på å sprekke den grønne uka med et knekkebrød, men klarte å legge det inn i skapet igjen. Ganske stolt! :)

  Finn motivasjon i noe, da er det lettere...
  Ha en fin uke! Hilsen chipsfrie meg. :)

  SvarSlett
 13. Hei Lene;)Så mye fine bilder du viser her. God inspirasjon:)

  Ja, jeg var på hagemessen. Har et innlegg om det;)
  Jeg er enig med Anette Willemine..det var ganske lite. Men det som var der, var lekkert...eller ja, ivertfall de som virkelig hadde gjort en skikkelig jobb med sin stand. Der var det gøy å gå.

  Klem,Line

  SvarSlett
 14. Nå glemte jeg også å fortelle deg hvrodan vi har gjort det med trampolinen. Sukk, jeg skulle ønske noenganger jeg kunne vise med tengning..men jeg skal forsøke ;)
  Vi har laget en egen lekeplass på bakkenivå. Ca to meter rundt lekeplassen er det første platået vårt med plen, så kommer det neste og siste platået, som skal bli spiseplass. Men uansett..vi har altså gravd ut et godt stykke jord hvor vi har plassert huskeog sklistativ, trampoline og dukkestue. Da har vi alt samlet, men ikke så vi ser trampolinen altfor godt. Men..vi ser den fra det øverste platået hvor vi stort sett sitter og koser oss. Derfra har vi "oversikten", mens trampolinen ikke skjermer for hverken sol eller sjøutsikt.
  Men vet du..jeg skal ta bilder og legge ut etterhvert jeg. Så kan du få se..hehe..kanskje du kan få en idé ;)

  God klem,Line

  SvarSlett