tirsdag 27. april 2010

Vårinspiration!

Godmorgon alla solstrålar! Det här härliga köket fann jag igår när jag surfade runt. Jag blir helt glad av de små färgklickarna runt omkring. :-) För att inte tala om de ursnygga stolarna...


Verkligen ett lyckat exempel på hur smart det är att ha en vit bas. Man kan bara byta färger efter säsong och behag!


Idag ska jag till tandläkaren. Faktiskt mitt första besök här i norge. Har envisats med att "passa på" när jag är "hemma" i sverige men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga! ;-) Träffar ju hellre vänner än tandläkaren när man väl är hemma! :-)

Har också smittats av den oerhörda trädgårdsiver som är runt på bloggarna. Så idag ska jag ut och beskära rosor. :-)Det är väl ingen konst att ha ett öppet skafferi när man har en sådan här ordning i hyllorna!? ;-)
(Bilder från Stadshem)
Ha en riktigt fin tisdag kära bloggisar och glöm inte vår giveaway!

Tjingeling!

-Alexandra-15 kommentarer:

 1. Ja..hvit basis er et flott utgangspunkt:)
  Da kan en bare skifte puter,pled,gardiner etter årstid..
  ha en fin dag søte du
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 2. Ahh, I love wooden floors in a kitchen so much warmer than the the tiling especially considering the fact that I'm always bare foot at home.

  SvarSlett
 3. Lekkert!

  Lykke til hos tannlegen. Gar nok bra, skal du se!

  Tror neppe mine hyller burde vaere sa apne... ;-)

  Ha en fin dag (til tross for tannlegebesok!)

  SvarSlett
 4. Så deilig og rent uttrykk! Passet veldig fint med de farveklattene også!

  Håper det går bra hos tannlegen! Lykke til!

  Klem til deg Alexandra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Hej.:-) De sier at man kan plante roser så fort telen har gått, så fort man kan grave i bakken.:-) Men jeg hadde ventet bittelitt, selv om de tåler det, smiler de kanksje ikke etter en sikkelig frostnatt eller to når de er nyplantet :)Vil tro det setter planten litt tilbake. Vent litt med å plante og kjør på med god rosegjødsel.:-)

  Ja bjørk minner om skoleavslutning, eller ikke minst i Norge om 17. mai.:-)

  SvarSlett
 6. Nydelig kjøkken!
  Lykke til hos den norske tannlegen (selv om jeg tipper du er ferdig nå) Kan skjønne man prioriterer venner når man er hjemme :)

  Ha en nydelig kveld!

  SvarSlett
 7. Så nydelig ! :-)
  Ja, Idas Dans er virkelig vakker på sin måte.

  Last ned Photoscape http://photoscape.org/ps/main/download.php Så har du innsillinger der under redigering, som heter fargeglød og klarhet/farge - lysere :-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Nydelige og ikke minst inspirerende bilder!!

  Håper det gikk riktig bra hos tannlegen.

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder. Ja, hvit er en praktisk basis farge så kan man bytte litt på fragevalg ellers i interiøret.

  Håper det gikk bra hos tannlegen. Ikke min favorittsyssel - men noe man bare må innimellom. Er flinkere til å sende barna enn meg selv hehe.
  Fortsatt god tirsdag!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 10. Hej hopp! Kul att du skrev om stolarna för nåt liknande har vi tänkt att beställa till vårat nya bord som B håller på att snickra:)Nej nu ska jag sätta mig med jobb fakturor:( Ha en mysig kväll kram Å

  SvarSlett
 11. Det er så fint med fargeklatter i et rom som er såpass hvitt. Lekkert!
  Håper det gikk fint hos tannlegen i dag :-)

  Klem Kristine

  SvarSlett
 12. Håller med, hellre vänner än tandläkaren. Vilket fantastiskt hem och det är så snyggt med svart golv. Så här vill jag ha det hemma!!!
  Kramkram Anne

  SvarSlett
 13. Åsa- wow, så snyggt det kommer att bli! I köket eller vardagsrummet? Blir det ett Lexington eller Ocean house bord? ;-) Natti och kram Alexandra

  SvarSlett
 14. Vad glad man blir av alla snälla kommentarer om vår lägenhet. Skafferiet är oftast inte öppet utan skjutdörrarna i samma material som resten av väggarna brukar få vara stängda... Stolarna är klassiska Eames. Tack igen för alla snälla ord/Lägenhetsägarna

  SvarSlett
 15. Lägenhetsägarna- oj, oj, oj så stolt jag skulle vara om det var min lägenhet! Så kul!! Eames stå på min önskelista! Jag gillar allt. :-) Trevlig kväll på er! Kram Alexandra

  SvarSlett