onsdag 12. mai 2010

Det meste er på plass!

God morgen alle sammen!
I går kveld ble mesteparten av GreenGate-varene lagt ut i nettbutikken:) Sengeteppet på bildet over har jeg forelsket meg helt i:) Perfekt på et gutterom eller et gjesterom!

Og disse søte portemonéene:) En fin liten pung til å ha ispengene i:)


Melamineskåler! Fine til f.eks jordbær på terrassen:)

Vi har også bl.a fått påfyll av diverse lattekopper! Se under nyheter i nettbutikken!

I dag skal jeg få inn et bord, som jeg malte i går, i showroom'et/sommerbutikken. Men først skal jeg få litt orden i heimen:)

Ha en finfin dag!

-Lene-

11 kommentarer:

 1. Herlige produkter. Jeg har egentlig sagt til meg selv at GG ikke er min stil, men jeg merker jeg faller mer og mer for det sommerlige, herlige designet! Dessuten veldig svak for vesker..hmm... Lekkert! ha en skjønn dag!

  SvarSlett
 2. GreenGate har et så koselig mønster! Sengeteppet var jo helt nydelig da, og de små lommebøkene... sukk.. *holde seg i skinnet*

  Jeg elsker blomster og å ordne i halgen.. så får litt lettere hodepine av at det er så kaldt om natta og at sommerblomsten min må få håndkle på ;) hihi...

  Ha en fin dag!
  klem Hege

  SvarSlett
 3. Hehe..som meg du da..:-) huset må graves frem innimellom her også.:-) Men er ikke det litt deilig da...å rote litt....ser at det bor folk der...flere nabohus her jeg ikke skjønner det bor folk i...uansett når jeg kommer innom er et så strøkent..og det med tre kanskje små barn.:-)

  SvarSlett
 4. Så mye fint dere har fått i nettbutikken nå! Det blir ikke lett å holde seg unna, Green Gate er jo såååå søtt! Spesielt nå som sommeren kommer :)

  Ha en fin fin dag og en koselig fridag i morgen :)

  Klem Julie

  SvarSlett
 5. Jeg elsker lattekoppene og tallerkenene mine:-) Gleder meg til å bruke dem masse masse! Takk for motivasjon...trenger det her jeg sitter og gulper suppe..hahaha! Nyt dagen hjemme. Sees over hekken! Klem Kristin

  SvarSlett
 6. HERLIG!!
  *tusler inn i nettbutikken....* ; )

  SvarSlett
 7. Så herlig! :-)

  Håper alt står bra til med dere alle sammen! Jeg er idag uthvilt og lykkelig. TM sov fra kl 19:30 - 03:30 for mat så sov hun til 07:30!! Håper det er en trend, iallefall nå som A reiser på jobb igjen over helgen! ;-)

  Ha en super dag dere!♥
  Klem

  SvarSlett
 8. Så mye fint. Det sengeteppet har jeg ønsket meg en stund ja;) og den termosen..spreke farger.
  Ønsker deg fine fridager ;)
  God klem fra Line

  SvarSlett
 9. Hallo,
  the pictures are wunderful. I love GreenGate.
  Viele Grüße aus Deutschland.
  Katja

  SvarSlett
 10. Jag har faktiskt ingenting av GG i huset, men det är bedårande söt design. Gillar speciellt pläden. Så somrig och fin.

  Ha en sköööön helg jenter!

  klem!

  SvarSlett
 11. Kjempesøte nye GG produkter. Har ikke en eneste av deres produkter i huset, men jeg synes de er veldig søte hos andre.
  Deilig med en fridag. Nå er det grått her, men det er i grunnen helt greit. Det er nok av praktiske ting som skal gjøres inne også!

  Ønsker dere begge en glad fridag!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett