fredag 11. juni 2010

BARNDOP & NATIONALDAG!


Fina servetten på min guddotters dop.
Godkväll på er kära bloggisar! Det har varit en busy vecka här i hemmet. Vi har hunnit med både besök från Australien och dotterns sommarfest i barnehagen. :-) Nu väntar vi snart besök från Sverige!
Min bror Jacob, syster Camilla, jag och lilla Nathalie. Jacob och jag är faddrar.

Förra lördagen var vi på barndop (=dåp, vet att det låter hemskt på norska)i vackra Ekerö kyrka. Det var en helt fantastisk sommardag och mosters lilla sötnos skötte sig exemplariskt.Sedan åkte vi till festlokalen där vi bjöds på god mat på vackert dukade bord. Allt gick i vitt och rosa! :-)Min duktiga syster hade bakat supergoda och vackra tårtor.Min klänning: Juicy couture, Camillas:Odd molly, Nathalies: Zara kids. ;-)
Tre trallande jäntor i solen. Vi bodde hos min syster och hennes familj hela helgen.På söndagen var det sveriges nationaldag och den firade vi med att först besöka junibacken till barnens stora förtjusning. Eftermiddagen spenderades på vackra Djurgården tillsammans ed en massa andra sommarglada svenskar! :-) Vi höll oss i "barnparken". :-)Det är mycket förberedelser och jippon inför nästa helgs kungabröllop. Wilma och Carl Ludvig blev fotograferade och "gjorda till klippdockor" som prins och prinsessa.
Nu ska jag slappa i soffan och vänta in våra vänner!
Ha en riktigt fin fredagskväll! :-)
-Alexandra-

4 kommentarer:

 1. I can`t read Swedish, but read "Junibacken"...!
  I enjoy Junibacken, we were in October 2008, so nice, so sweet, for children AND adults!
  Best wishes from Hamburg, Ann

  SvarSlett
 2. Hei og god morgon!

  Høres ut som du har hatt en helt fantastisk uke. Besøk langveisfra er alltid hyggelig men det var ikke måte på hvor langt. Hele jorden rundt. Ønsker deg og de besøkende en god dag videre. Masse varme klemmer fra Elin:)

  SvarSlett
 3. Hej vad fina bilder, vi saknar er redan här. Kram från Camilla

  SvarSlett
 4. Hej Millie! Såklart det är fina bilder på min söta guddotter. Gott att vi ses snart! Puss Systeryster

  SvarSlett