torsdag 8. juli 2010

And the winner is...


Dagensgodagens kära bloggisar! Här i vår lilla skärgårdsidyll regnar det idag. Barnen och jag har bara slapppat runt i pyamasar och haft det gott. Verkligen semester! :-) Men vi har inte bara latat oss. Wilma och jag har dragit vinnaren i vår giveaway! Tusen tack till alla er som deltog och välkomna att följa oss på facebook om ni inte redan gör det. :-)


Pappelinas mattor är vändbara. Här står jag i Lenes kök på den vita sidan upp. Bakom Lene ser ni samma matta med den röda sidan upp! Smart va?! :-)

Jag skrev ned alla nummer på ett ark och så fick Wilma peka på ett. Vinnaren blev nr. 29! Grattis Jorid med den fina bloggen Noe på hjertet! Maila oss!! :-)I nätbutiken kan du klicka hem en pappelinamatta i många olika färger och längder. Eftersom det är plastmattor är det väldigt smidigt att hålla rent. Bara att torka av. Jag har en vit under köksbordet och det hade nästan varit omöjligt i ett annat material. Iallafall när en liten 1-åring ska äta själv! :-)


PS. Nya Brukaprodukter är på väg in i sommarbutiken. För att få information skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


Njut er torsdag alla fina!

-Alexandra-

7 kommentarer:

 1. For en hyggelig overraskelse :-) Nå ble jeg kjempglad, mail er sendt! Tusen takk jenter, håper dere har det fint! Godklem

  SvarSlett
 2. Grattis til heldig vinner!!

  Kos dere videre:)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Gratulerer til Jorid;) !
  Skulle jo selvfølgelig ønsket det bl meg siden min pappelina ble oppspist første kvelden, men bedre lykke neste gang;)
  En hvit hørtes jo kjempefin ut. Det vet jeg ikke om jeg har sett.
  Sommer klemmer fra J.

  SvarSlett
 4. Grattis til Jorid! Jeg kan skrive under på at mattene er GENIALE!!!! Ønsker meg flere faktisk!!! Svupper innom butikken når lønning er på konto:-) Klem nabo

  SvarSlett