fredag 23. juli 2010

Kunst og bringebærtur!I ettermiddag tok vi oss ut på en lokal kunstutstilling med bl.a Pushwagner på veggene! Det var artig å ta bildene til en slik personlighet i nærmere øyesyn.
Bilder fra utstillingen ser du her!
Etterpå gikk vi oss en tur ned mot sjøen og vi kom ikke mange meterne før barna fant noen bringebærbusker:)
Obligatorisk stopp:)!

På utkikk:)


Ikke noe fristende badevær i dag, best med langbukse og genser....
Vi var og sniktittet på et hus/hytte som kommer til salgs på akkurat denne plassen, et virkelig drømmested:)
God helg til dere alle!
-Lene-

8 kommentarer:

 1. Så spennende da! Kanskje dere blir hytteeiere? Tenk så gøy det ville bli når du skulle dele innredningen av hytta med alle oss bloggerne!

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som en artig utstilling å gå på. Han har virker det som, en ganse uvanlig personlighet virker det som ja. Som forhåpentligvis viser seg i bildene hans.
  Det ser jo ut til at ungene koste seg også:) åh...blåskjell!! Jeg skulle ha plukket hauger og lagret for å lage ting ut av. Det har jeg helt glemt gitt;)
  Ha en finfin helg:)
  Sommerklem fra Line

  SvarSlett
 3. Hvis dette virkelig er drømmeplassen, så håper jeg for deres skyld det faller mirakler rundt dere slik at dere får den:))
  Kos og klem,Line

  SvarSlett
 4. Så koselig med kveldsuflukt:) Jeg forstår godt at barna måtte stoppe ved bringebærbuskene, det er herlig sommer det!
  Ha en flott helg!
  Klem AG

  SvarSlett
 5. Pushwagner var sikkert interessant å få med seg. :o)
  Har sittet og kost meg med mange flotte innlegg fra den siste tiden hos dere. :o) Det ser ut som om dere begge har en deilig sommerferie!
  Denne sommeren er stort sett alle ukene fylt opp med sommergjester fra inn- og utland. Veldig hyggelig - og hektisk! Nå kan jeg snart hele den norske kulturhistorien utenat. Ha, ha! Du verden hvor mye jeg egentlig hadde glemt av vår historie. Så takk og lov for gjester som holder oss oppdaterte. :o)
  Blogging blir det heller lite med, bortsett fra slik en sen kveldstund som nå, hvor jeg sniker meg inn på kontoret mitt etter at noen av gjestene har gått og lagt seg, slitne etter en lang dag som turister.:o)

  Ønsker dere og familiene deres en fortsatt deilig sommerferie!

  Varm klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Kunst er veldig spennende og interessant!!
  Nydelige bilder av dine skjønne små, i vakre omgivelser!!!
  Et drømmested å ha en hytte:))
  Ha en riktig fin helg, håper finværet kommer til dere også!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Det er virkelig en idyll dere bor på. Helt nydelig. Heldige ungene som kan gå på smale grusveier og plukke bringebær rett i munnen.♥ Det er sommer det.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 8. Psst kan säga att jag inte har gjort så stor nytta idag heller:)...Ser ut som att ni har det mysigt. Mmmm spännande med ett hus där, hoppas att det kan vara något för er. Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

  SvarSlett