tirsdag 6. juli 2010

Underbara Stockholm!


Godmorgon alla bloggisar! Tänkte att jag skulle bjuda på några foton från vår lilla semester på Djurgården i Stockholm. Naturligtvis hann vi med Gröna lund! :-) Wilma åkte nästan alla karuseller i "minigrönan" och jag fick köra båda bergbanor och förra årets nyhet "insane":-)


Vi bodde på Scandic Hasselbacken och inledde varje dag med en härlig promenad i den strålande solen.Lyxlunch på Josefina för mig, Anna och Wilmsan. Småkillarna passade på att ta siesta. Jättehärligt loungehäng i rivieramiljö.

Barnen i full fart framåt mot Villa villekulla. :-)


Junibacken besöktes v a r j e dag. Om inte annat så för att åka sagotåget och se på pippi-teater. Vi köpte säsongskort sist och det var jag väldigt glad för nu. :-) Bäst är att vara där direkt då de öppnar eller på eftermiddagen.

Skansen
är alltid mysigt. Carl Ludvig älskar djur så detta var hans stora favorit. Här är vi på miniskansen där barnen får besöka en del av djuren i deras inhägnad. Nu ska barnen och jag käka frulle och så får vi se vad denna dag bjuder på! :-)

Må så gott!

-Alexandra-
9 kommentarer:

 1. Ser ut som om dere har en kjempehyggelig ferie! Kos dere. Her er det badevann, sol og sommer. Måtte det vare leeenge!

  SvarSlett
 2. Så utrolig herlig det så ut!

  SvarSlett
 3. Åh..det ser gøy ut! Kan tenke meg ungene koste seg STORT! :))
  Ha en finfin dag, Alexandra;)
  Klem,Line

  SvarSlett
 4. Härliga semesterbilder.

  Hälsn. Pia
  bakformen@gmail.com

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere har det helt topp. Må jo væresupert for ungene! Og når ungene koser seg så har de voksne det bra, er det ikke sånn? Ha en fin ettermiddag. :)

  SvarSlett
 6. Mysigt, hoppas resan hem gick bra för er. Puss och kram från moster Milla Ge dina fina barn en varsin puss från mig.

  SvarSlett
 7. Härliga bilder! Ett glas rosè mitt på dagen ser jag:) Sofie och jag tog några glas i solen igår så jag känner mig lite sliten idag... Men nu laddar jag inför lörd, ska bli SÅ kul!! Ha en mysig kväll puss och kram Å

  SvarSlett
 8. Milla- Resan hem gick finemang men vad skulle jag ha gjort utan er! :-) Pusspuss
  Åsa- Vin mitt på dagen, kan du tänka! :-) Josefina krävde nästan det! Det ska bli jättekul på lördag. M & P är hemma så kanske fördrink någon annanstans..? Syns snart! Puss

  SvarSlett
 9. Pia- Jaa, det är underbart med semester. Hoppas att du också njuter dagarna i sommarsolen. Kram Alexandra

  SvarSlett