lørdag 4. september 2010

Mera från mässan!

Vi startade vårt mässbesök med lunch och massor av "catching-up"!
Hallojsen strålande lördag!
Som ni säkert har märkt är det mycket som sker i vardagen för både Lene och mig. Vi tycker att ni är fantastiska som tittar in här och har tålamod med vår dåliga uppdatering. :-) Vi hoppas att komma starkare igen när vi fått lite rutin på våra nya vardagar.
Underbara PIP. Den här tapeten ska min systerdotter ha på sitt rum. Vacker som en saga!
Idag fullkomligt badar vår skärgårdsidyll i solsken. Hoppas verkligen att september bjuder på många så här fina dagar. Vi hade lite ärenden till vår lilla stad (bland annat lånade vi massor av nya böcker på biblioteket) och sedan har vi legat på filt ute i trädgården och läst och lekt.


Watt och Veke har de absolut finaste ljusslingorna. För att inte tala om deras julstjärnor!

Nu är maken och barnen nede på bryggan och köper glass. Själv ska jag ta tag i några kemiproblem...jag har nämligen blivit student på nytt! :-)


Vi har stängt sommarbutiken för året men om du vill komma så sänd ett mail så ska vi se till att öppna upp för er som vill! :-) Ni som bor i närområdet, följ oss gärna på facebook. Vi ska försöka att få till några kundkvällar för er.
Och du, glöm inte att du har 20% på allt i nätbutiken fram t o m måndag. Ett ypperligt tillfälle att slå till på en pappelinamatta! ;-) (Uppge 20% i kodefeltet)
Ha en fin kväll!
-Alexandra-5 kommentarer:

 1. Hej vännen! Kul att se dig på bloggen igen, det är tomt utan er...Här har vi haft en mys måndag, så härligt med lediga måndagar:) Hoppas det går bra med studierna! Här saknar vi er massor!!! Vi får höras snart! Puss och kram Å

  SvarSlett
 2. Å- Hej söta du!! Jag har just kommit hem och nu sitter jag och jobbar med butiken :-). Fart och fläng! Myspys med måndag med barnen...jag vill också! men nu gillar jag läget! Puss på dig!! A

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å besøke dere igjen. Og så fint bilde av dere :)

  Jeg har selv hatt en pause, men slik er det vel av og til...

  Ha en fin høstuke.

  Varm klem Ingunn

  SvarSlett
 4. Hej där snyggingar...Har missat massor ho ser och vad mycket fint ni visar. Kemiproblem det låter intressant hihi/ Kram Anne

  SvarSlett