lørdag 13. november 2010

VACKRASTE JULPYNTET FRÅN WATT & VEKE!

Bra att påminna sig om nu i examenstider! ;-)

Godkväll på er alla fina!
Här närmar det sig examen för mig så jag sitter i stort sett och läser! :-) Det fina är att min sista examen är gjord den 10 december så det blir lite "förjulsmys" för mig också!
Vi har öppnat upp vår julavdelning i nätbutiken så välkommen in! Dessa vackra stjärnor att ha i fönstren är det absolut vackraste julpyntet, enligt mig. Dessutom är man inte trött på dem i januari! :-) De finns i olika modeller och storlekar.

Vacker ljusslinga att lägga tex på nyårsbordet. Den går på batteri så man slipper att tänka på sladden. ;-) Både stjärnor och ljusslinga från Watt & Veke.


De här ursöta små cupcaksen från Greengate ska jag noga ha på mitt nyårsbord också! Du finner dem och andra nyheter från Greengate här! Vi har bla fått in massor av nya lattekoppar.
Trevlig kväll på er!
-Alexandra-




13 kommentarer:

  1. Nydelig pynt ♥ Så lurt med lysslynge på batteri:)) Og bordkortholderen var søøøt:))

    Ha en fin helg, nå skal jeg inn og titte på julevarene deres:)

    Klem Line

    SvarSlett
  2. Hej min vän! Sån tur att jag gillat er på fb så jag ser när ni skriver nåt nytt:) Fina varor ni har fått in! Antar att du pluggar..här har jag precis hällt upp ett glas rött och njuter av att bara få vara hemma en lörd.kväll:)) B stack precis över på grabbkväll till grannarna. Ha en mysig kväll och plugga inte för mkt!! Kram från oss på Hammarö som saknar våra vänner...

    SvarSlett
  3. Åsa- Ja, det är minsann tur att du inte bara gillar ICA-Jerry! ;-) Coca-cola och biologi för mig...what a lovely lördagskväll! :-) Längtar till vi ses!! Kram A

    SvarSlett
  4. Å den där cupcaken var ju så söt! Synd vi inte ska ha en massa gäster... Vi är så trötta, så vi orkar bara med oss själva nu för tiden.

    Kram
    Emma

    SvarSlett
  5. Er på jakt etter den perfekte lysslyngen, så jeg skal klikke meg rett inn i butikken deres. :) Takk for tips, og ha en fortsatt herlig helg!! :)

    SvarSlett
  6. Hvordan står det til med dere da ?
    Mye fint julestæsj hos dere !
    Klem Hege

    SvarSlett
  7. Hei, jenter! Hvordan går det med dere? Lenge siden vi har sett dere på bloggen. Håper dere har det bra og at dere har gode dager.

    Ønsker dere en fortsatt fin adventstid!

    Klem,
    Anette Willemine

    SvarSlett
  8. ville bara önska en fin helg till dig och en underbar advent! KRAM

    SvarSlett
  9. Innom for å ønske dere en fin jul jeg!
    Klem fra Anine

    SvarSlett
  10. Hej jenter.:-) innom for å ønske dere et godt nytt år..skjønner dere er opptatt med jobb og familie.:-) kos dere.:-)

    SvarSlett
  11. Hei! Ville bare ønske dere et GODT nyttår! Håper det nye året gir mange gleder til dere! Stor klem fra Katrine

    SvarSlett
  12. Hallå tjejer, hoppas allt är bra på ert håll?

    Kram
    Emma

    SvarSlett
  13. Hei Jenter :)
    Håper alt er bra hos dere, lenge siden vi har hørt fra dere nå!
    klem Hege

    SvarSlett