fredag 28. august 2009

Ja vi elsker...


...Formex!!! For en messe! For oss var den 100 ganger bedre enn på Lillestrøm! Vi storkoste oss hele dagen, gikk rundt og nøt av all inspirasjon og gjorde ganske mange bestillinger! Kanskje litt for mange, hihi, men vi har funnet sååå mye fint til
Dere kan bare glede dere! Det er flere ting på bildene vi har bestilt, men det får enn så lenge være en liten hemmelighet akkurat hva det er;)
I dag er jeg passe trøtt, etter lite søvn forrige natten og ikke stort mer i natt, men det var det jammen verd, føler jeg har vært på en kjempefest og gleder meg allerede til Formex i januar!
Ha en finfin dag alle sammen, snart helg!
-Lene-

6 kommentarer:

 1. Ååå så mycket fint!!! Önskar att jag också vore där!
  Kram Sabina

  SvarSlett
 2. Så spennende! Gleder meg til å se nyhetene i nettbutikken deres utover høsten:)
  God helg!
  Klem AG

  SvarSlett
 3. Ååå, jeg vil og!!! Så utrolig mye fint, kan tenke meg dere har kost dere.. Nå gleder jeg meg virkelig til å se hva dere får inn i nettbutikken, kom gjerne med flere hint!!:D

  God helg, damer! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne vært med en tur på Formex messen:) Det blir spennende å se hva som dukker opp i nettbutikken fremover nå! Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 5. Hei Jenter :-D
  Aaaah, ser ut som dere har kost dere en hel masse! Kan ikke vente med å se alt dere har bestillt, og kommer helt sikkert til å slenge inn bestilling hos dere :-)

  Her skal tiden brukes til kos og egenpleie framover! Selvfølgelig skal barnerommet og huset pussles med, og jeg ser frem til det :-)

  Håper dere får en flott helg, har dere noen planer ?

  Klem Jorid

  SvarSlett
 6. Hei søte damene!

  Skal dit i januar jeg også. Og gleder meg stort!
  Så bra at messen har vært bra for dere. Gleder meg til å se hva dere har kjøpt inn. :)

  God helg og kos dere masse i Sverige!

  Klem fra meg

  SvarSlett