tirsdag 24. november 2009

Från jul till sommar!

Det passar bra att det är sol idag för jag sitter nämligen och går igenom Greengates sommarkatalog! Har du tittat på vad som kommer eller känns det för tidigt? För oss som ska in med beställning är det hög tid!
Lene och jag enades om vad som skulle beställas igår men om du har lust att påverka så gå in här och kolla och berätta gärna för oss vilka som är dina favoriter!
-Alexandra-




5 kommentarer:

  1. Wow Synes det var mye fint i GG katalogen for neste vår. Jeg likte godt det fra Claire eller Sophia serien: Lattekopp, mugge, fat, sparegrisen :) Flere av forklene/apron var nydelige og den blomstrete kjølebagen. Den lysblå termosen står høyt på ønskelista. klem Vibeke :)

    SvarSlett
  2. Det høres jo utrolig kjekt ut! Elsker Green Gate, blir spennende å se hva dere velger å ta inn i nettbutikken:)

    Ha en fin kveld jenter!
    Klem JULIE

    SvarSlett
  3. Ja, det er jo helt naturlig å tenke sommer nå... Forresten så hadde det vært skikkelig deilig med 32 varmegrader, solvarm hud og lyden av isbitene i et glass GT. Men - vi får vel få med oss noen måneder med snemåking først!

    Nå skal jeg inn å titte i katalogen. Ha en deilig kveld!
    Klem fra Anette Willemine

    SvarSlett
  4. beautiful composition of marbles and flowers, the tray was wonderful.
    Kisses.

    SvarSlett
  5. Er ikke helt kommet til sommeren ennå, men det er nok kjekt å se hva en skal bestille inn, og se litt i kataloger med sol og farger:) Ha en riktig fin dag :)

    SvarSlett