tirsdag 10. november 2009

God morgen tirsdag!

Bilde fra Decorpad
Liker disse stofftrekte sengegavlene veldig godt, gir hele soverommet et mykere preg!
Nattbord i speil har jeg ikke sett før, men syntes det ga rommet et eksklusivt uttrykk (hvis man klarer å holde det rent da!). I dag skal vi utenom Ikeabesøk ta med barna på et sted som heter "Fritidsgården" her i nærheten. Der er det mange dyr å hilse på pluss at vi skal spise middag der (les: grille pølser:))
Ha en fin tirsdag alle sammen!
-Lene-

6 kommentarer:

 1. Det var en fin sengegavel. Man kan bygge en selv. Jeg gjorde det for lenge siden, med mdf-board, skumgummi, stoff og stiftepistol. Det var veldig enkelt faktisk. Har dessverre ikke noen bilde på det. Så kan man jo sy på knapper hvis man vil det.

  Jeg har kikket på slike nattbord, men tenker også at det må være håpløst å holde rent.

  Kos dere med barna!

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Ja det var jo typisk det. Dumt at jeg ikke hadde så god tid når jeg var der den dagen, men vi bor jo ikke så langt unna, så det er nok mulighet for å treffes engang. Hadde i hvertfall vært kjempekoselig!

  Håper du får en fin tirsdag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 3. Hei Lene! Berre Lækkert! Må nok ha stående en spruteflaske med glassrens her ja.

  Hei Alexandra! Den kaken så veldig god ut, så den skal jeg bake til familien i ettermiddag. Den heter nå bare Alexandras kanelkake!
  Ha en deilig dag, begge to!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Ja koselig med slike sengegavler med tekstiler, har store planer om å fa laget slike, en gang... Ha en riktig fin dag videre:)

  SvarSlett