mandag 16. november 2009

Lys uten ledning?


Bilder fra Pottery Barn
I byen i dag kikket jeg litt på noen kranser med lys. Men det er litt problemer med ledningene noen ganger, ikke alltid det passer å henge dem i nærheten av en kontakt. Og lange skjøteledninger bortetter gulvet vil jeg helst slippe... Så etter jeg kjøpte lyslenkene til barnerommene som gikk på batteri fikk jeg veldig lyst på en krans med lys som gikk på batteri. Noen som har sett noen slike?
Ha en fin kveld! "Jakten på kjærligheten" kaller:)
-Lene-

7 kommentarer:

 1. Hmm, det har jeg ikke hørt om før! Men så smart :-))

  Skulle gjerne bedt dere hjem på boller, om det ikke hadd vært for avstanden! ;-)

  Kos deg!
  Klem J

  SvarSlett
 2. De har noen varianter på Indiska men kanske ikke helt den stilen du er på jakt etter... Det går jo ann å ta av "pynten" så bare pærene lyser:) God kveld.

  SvarSlett
 3. Problemet er at batteriene ikke varer så lenge... Jeg kjøpte en mini-lysslynge og festet den til en hjemmelaget krans...ble veldig fint...men brukte en formue på batterier! Løsning: Fikk montert en utendørs stikk-kontakt
  på den siden av døren som hengslene er..ble litt lettere å kamuflere ledningen. Bruk tape i dørens farge, så synes den ikke så godt...de fleste lenker er jo grønne..men veldig få dører har den fargen ;-)))

  SvarSlett
 4. Nei men man kan jo kjøpe de fra IKEA og så lage sin egen? Kjøpte forresten de stjernegirlanderne fra svenskebutikken og før noe dårlig kvalitét på sugekoppene(!) Måtte bare legge de i vinduet til sist.

  Emma

  SvarSlett
 5. Det kunne jeg også tenkt meg..Men har aldri sett det noen sted. Drømmer om en stor krans med lys hengende på peisen, men for å få det til må jeg ha en laaang skjøte ledning, derfor har jeg skippet det år etter år. Men kommentaren til Ninni gav meg en god ide, med å bruke tape. Det må prøves. Hilsen Lilli

  SvarSlett
 6. Ursnygga...Tjejer jag hinner ju inte med alla era inlägg när ni är 2 hihihi....Ni får ursäkta att jag inte hinnet att titta in på alla. Vad fina ni är vid öppna spisen och många många fina saker.

  Kram till er båda/ Anne

  SvarSlett
 7. Det finnes ikke verre enn ledninger som slenger rundt, særlig de til julelysene, julestjernene osv. Det ødelegger hele inntrykket. Nå er min kjære elektriker, så vi ser ikke så mye av ledningene her, men hvordan han gjemmer de vet jeg ikke :-)

  Det var jo kjempelurt med batteridrevent, men det har jeg ikke hørt om før. Kjempelurt! Jeg skal forhøre meg med min kjære jeg, for han vet helt sikkert hvor man kan få kjøpt dette.
  Vakre bilder av kranser du har lagt ut. De gir akkurat den rette stemningen synes jeg :-)

  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett