mandag 16. november 2009

Tikk-takk, tiden går!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en bytur. Julehandelen er i gang! Og hvor deilig er det ikke å gå og handle en mandags formiddag i november istedenfor en lørdag i desember:) Klokken på bildet er fra Riviera Maison. Den har jeg kjøpt som gave fra svigerforeldrene til oss, kjekt å ordne det på den måten også:) Så endelig fant jeg en klokke jeg synes passer på kjøkkenet!
Ha en fin ettermiddag!
-Lene-

6 kommentarer:

 1. Hei Lene! Den er så fin! Hvor stor (ca) er den? Jeg har heller ikke funnet noen klokke til kjøkkenet vårt ennå. Får lete videre.
  Enig med deg - det er mye bedre å myse og handle i fred og ro. Koselig å ta en tur med en venninne også, men av og til er det bare deilig å være helt alene og kose seg i eget selskap.
  Ha en deilig ettermiddag!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Veldig fin klokke. Så praktisk å kjøpe til seg selv. :)

  Og flotte bilder hos søsteren din.

  SvarSlett
 3. Så fantastisk flott klokke! Bare utrolig nydelig! Den kunne jeg like. Og hjemmet til din søster- det har ikke tilfeldigvis vært i et interiørblad i det siste? Syntes spesielt å huske den tømmerveggen. Hvis jeg husker feil er det jo absolutt på tide at de kommer i et blad- nydelig hjem- veldig annerledes og flott! Ha en fin kveld! Lurt å handle julegaver nå! Jeg gjør det samme;)

  SvarSlett
 4. Nydelig klokke, eelsker store klokker!
  FOR et fint bad din søster har:-)
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 5. Hei Lene!
  Nydelig klokke, kjempesmart å handle noe selv! :-))

  Nå har jeg bakt 90 stk skoleboller og har sunket ned i sofaen og har en plan om å være her ut kvelden! Noe vondt i bekkenet, kjenner det tar på med husmorsysler også! Men så er det bra herlig å kunne ta frem bakst når det kommer besøk :-))

  Kos dere i kveld!
  Klem , Jorid

  SvarSlett