søndag 6. desember 2009

Jul i syden?

Sitter med et halvt øye på "Robinson"....har jo ikke fulgt med, så jeg vandrer igrunn mest rundt på bloggene:) Men kom på at det kanskje er noen som skal feire jul utenlands? Det har jeg aldri gjort, har ikke noe sterkt ønske om det heller, men skal aldri si aldri...:)

Bilder fra Coastal Living

Hvordan er det egentlig å feire jul i sydligere strøk?
Føler man at man går glipp av noe hjemme, eller er det bare herlig å gå rundt i bikini og flip-flops på julaften?:)

Ha en fortsatt fin kveld!
Husk julekalenderen vår!
-Lene-

7 kommentarer:

 1. Hei! Jeg har feiret julen i syden for 4år siden! Aldri igjen.. Ikke mye julestemning av 25 varmegrader, paraplydrinker og plastnisser som klatrer opp i blinkende palmetrær... Vi dro til varmere strøk fordi vi var gravide og ville være alene den siste julen før vi ble 3, men frister ikke til gjentagelse..
  Mye heller 20 blå, ullundertøy, familie og ekte juletre her hjemme♥♥
  Ha en finfin søndagskveld videre!

  SvarSlett
 2. Sitter også med ett øye på Robinson...
  Kunne aldri tenke meg å reise til syden i jula så lenge ungene er små... kanskje når vi blir pensjonister...eller forresten, da har vi kanskje barnebarn da! nei, det blir nok ikke noe julefeiring i utlandet på oss nei!

  klem Beate

  SvarSlett
 3. Jeg har feiret hver eneste jul på Gran Canaria siden jeg var fem år. Det betyr 26 juler. For oss er jule syden. Mannen min er med for 6. gang og han elsker det han også. (nå har vi eget hus med egen julepynt og spiser ribbe på julaften)

  Ha en fin fin kveld

  Klem Christine

  SvarSlett
 4. Aner ikke hvordan det er å feire jul i syden - men jeg tror en "kald" jul er mer for meg!

  ;) Håper du/dere har en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 5. Jeg har oxo feiret jul i syden flere år...
  Jeg elsker jul her hjemme,men for min del blir det på en annen måte der nede.Nesten bare ferie...
  I år på Gran Canaria...
  "Julaften" blir 9.januar her hjemme.
  å se frem til 14 dager med sol og varme
  (og middelhavsmat i stedet for julemat!!!)
  har motivert meg igjennom denne høsten og jeg vet at det hever den psykiske livskvaliteten frem til våren kommer...tror jeg er litt sånn vinterdeppa person egentlig ;)
  Vil ikke reise hver jul ,men en sånn inni mellom er bare stas;)

  Ha en fin uke!
  klem Vera

  SvarSlett
 6. Jeg kunne tenke meg å PRØVD sydens land i JULEN....Vi har jo ikke snø lell....Men hadde muligens følt oss litt LOST IN SPACE....vi prøver når barna blir litt større....Kos deg med alt ditt og dine =)

  Tone

  SvarSlett
 7. Har ikke prøvd det selv, men kjenner flere som har. Jeg tror nøkkelen er å ikke forvente julefeiring som vi er vant til den. Det er ganske enkelt ikke norsk jul i Syden! Men dersom en synes det er ok å ta julefeiringa f.eks på nyttårsaften når en er kommet hjem kan en nyte feriedagene og suge inn et annet lands julefeiring så lenge. Jeg hadde ikke orket det, tror jeg, men blir jeg gammel og giktisk nok så skal en vel aldri si aldri

  SvarSlett