søndag 6. desember 2009

Plastic Fantastic!?

Dette hvite plastikktreet kjøpte jeg i fjor, og jeg hentet det opp fra boden i går, ferdigpyntet fra forrige jul:) En liten bord/vindusmodell er dette. Men hva slags tre av full størrelse bruker dere å ha, "kunstig" eller "ekte"? Vi pleier å hogge vårt eget tre, en veldig koselig tradisjon:) Og det gjør vi ikke før det bare er noen dager igjen til julaften, pynter på lille julaften som regel. Hvilke tradisjoner har dere?

Håper dere har en fin søndag!

-Lene-

5 kommentarer:

 1. Jeg må innrømme at jeg flere enn en gang har vært fristet til å kjøpe et kunstig tre. Da kan man jo få ett som er perfekt konstant. Jeg har måtte legge de planene på hyllen da vi når har flyttet på landet. Vi har derfor vært ute sammen med barne og plukket ut et tre som vi litt senere i desember skal hogge. Det blir en fin tradisjon for min kjære og hans barn som er oppvokst i byen. Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 2. Her bruker vi bare plastic fantastic hehe..
  orker ikke alle barnålene som man kan finne helt frem til sommeren ( litt overdrivelse da men... )
  er veldig fornøyd og kommer ikke til å gå tilbake til ekte :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. God kveld du!

  Jeg er oppvokst med edelgran. Og pynter det 23. desember. :) Vi har ikke hatt juletre enda, Fred og jeg. For vi har ikke plass. :)
  Men neste år blir det et stooort tre.

  Jeg har også lyst til å finne det selv i skogen... Det høres så koselig ut!

  SvarSlett
 4. Treet blir stort sett henta på plantasjen, men er alltid ekte ja. Personlig synest eg nok ikkje plastic er fantastic, og har ingen falske blommer/planter/busker... men skal aldri sei aldri ;-)

  SvarSlett
 5. Her er det grantre som gjelder!
  Av og til er vi på en gård i nærheten og hugger selv, men det kan kjøpes på vei hjem fra jobben også....
  Det er mann og barn som har ansvaret for dette faktisk!

  SvarSlett