mandag 21. desember 2009

Juletrehogst!

I dag har vi vært i skogen for å hugge årets juletre! Jeg er oppvokst på en gård/gartneri som har litt skog tilhørende. Og det er jo luksus når det kommer til å kunne gå å finne sitt eget juletre!

Madelen er veldig glad i å spise snø, prøver så godt jeg kan å få henne til å la være "Tenk om det har vært en pus og tisset på snøen, Madelen!?" Men nei, den biter ikke på...:)

Vakkert var det i skogen i dag, slike dager setter jeg pris på:)
Hva har dere gjort i dag da?
Ha en herlig kveld!
-Lene-

7 kommentarer:

 1. Herlig...morsomt å hugge tre selv.:-)

  Jo takk for kommentaren ang kjole hos meg..Derfor jeg vurderete å stille naken på julaften...selv med kjole i hus, er den finere på hengern..:-) Men venter svigermor..så best å tre den over hodet.:-) Blir vel ikke så ille når resten av husfruen er staset opp.:-) Satser på det.:-) Ha en fin førjulstid fortsatt.:-)
  Klem Gry

  SvarSlett
 2. Å så koselig å hugge sitt eget tre! Det må være den maksimale julestemningssysselen.
  Selv har vi pyntet vårt Plantasjen kjøpte tre. Det er visstnok flere gårder rundtom hvor man kan dra og hugge sitt eget tre, mulig vi må prøve på det neste år.
  Ha en fin kveld!
  Klem AG

  SvarSlett
 3. Vad härligt at tkunna hugga sin egen gran. Attans här får jag snällt gå handla den hihi. Vilka härliga bilder. Såg precis på Jul med Ernst och då tog han en vanlig stor hink och en stor korg. Vatten i hinken och ner i korgen och sen granen. Såg bra ut. Insåg att jag har köpt för liten korg som jag har sprayat vit hela veckan, suck....Tänka om.

  Kram Anne

  SvarSlett
 4. Så koselig med juletrehogst! Det ble ikke det på oss i år, siden jeg er temmelig gravid og ikke helt i form til skogstur...
  Ha ei riktig god jul sammen med dine! :) :)

  SvarSlett
 5. Juletrehogst er en herlig tradisjon!Vårt tre står i dag ferdig pyntet i stua,lukter nydelig jul!
  Ha noen riktig fine førjulsdager!Janne

  SvarSlett
 6. Vi pleide å få høre at vi kunne få mark i magen av å spise snø. Det er selvsagt ikke sant. Antakelig er det bare å la ungene spise snø om de har lyst.

  SvarSlett
 7. Det så koselig ut. Vi har slik tradisjon vi også. I morgen - lillejulaften skal vi ut i skogen med en gutt på 5 og lillesøss på 2 1/2. Gleder meg. Ha ei riktig fin jul!!

  SvarSlett