onsdag 30. desember 2009

Midvinternattens köld...

Hallojsen på er alla härliga bloggisar! Vilken fin, vit jul vi har haft. :-) Helt underbart och så mycket vackrare och renare allt känns när den vita snön gnistrar på backen! Den här champagnekylaren från Riviera maison...åh, som jag vill ha den!
Den och så dessa vackra stjärnlyktor som en stjärnhimmel på middagsbordet. Oj, oj vilket nyårsbord det skulle bli. Jag har letat som bara den efter dessa stjärnlyktor. Någon som vet var de finns? De kommer också från RM.

Igår kväll trotsade maken och jag kylan och begav oss hem till Lene och hennes man på middag.


De hade lagat jättegod mat och "julig" fördrink med tilltugg. Dessutom en helt ljuvlig dessert som jag tyvärr inte fick någon bra bild på. Makarna satte såklart igång med lite Wii efter middagen så nu tror jag bestämt att han önskar sig ett sådant på sin födelsedag! ;-)



Nu skall jag sätta igång med att storstäda huset för vi får gäster i eftermiddag. Dessutom har jag en lååång handlingslista inför både nyår och min lilla Wilmas 3 årsdag som kommer redan på lördag. Vad ska ni göra idag?
-Alexandra-





10 kommentarer:

  1. Hei Alex :-)
    Så flotte bilder!
    Idag skal vi også gjøre klart hus til besøk i kveld, ellers går dagene med til å slappe av. Her skal det ikke være noe fødsel før 1.1!!

    Håper du får en flott dag!
    Klem ♥

    SvarSlett
  2. Hei:)
    Så fint du har hatt en fin jul:) Det har jeg også, med pakker og familie :)
    Idag er det jobb på meg, men har hjemmekontor og lite å gjøre.. så jeg pusler litt i huset også! På nyttårsaften får vi besøk av et vennepar :) Det blir koselig, men sitter akkurat nå å funderer på hva jeg skal servere til forrett!hihi...
    Ha en fin dag, og et godt nytt år :)
    Klem Hege

    SvarSlett
  3. Heisann!
    høres ut som om dere har hatt en fin jul! jeg er i gang og rydder ut julen i dag jeg... tror jeg skal ha litt grått og svart på nyttårsbordet. vi får besøk av venner med barn i morgen. Vi skal kose oss med kalkun og pakkelek!

    ønsker deg en fin nyttårsfeiring!!

    klem Beate

    SvarSlett
  4. Stjernelyktene var kjempelekre! Vi våknet til minus 30 i dag, så vi får visst vår del av vinterkulda. Men det er utrolig vakkert ute, da!

    SvarSlett
  5. Hei Alex & Lene.

    Innom for å takke for det hyggelige bekjentskapet vi har fått i 2009. Gleder meg til å bli enda bedre kjent i 2010.

    Hell og lykke ønsker jeg dere og deres. Godt nyttår fra meg.

    SvarSlett
  6. Å, det var en flott champagnekjøler! Fine bilder du har.

    SvarSlett
  7. Hei,
    Så flotte stjernelys. Har ikke sett disse noe sted - så jeg kan ikke hjelpe deg der.

    Minus 18 grader her hos oss akuratt nå. Har vasket og ryddet inne idag - på tide :) Skulle egentlig til venner i morgen, men vi vurderer en stille rolig feiring hjemme isteden. Ikke bra å være så mye ute for barna når det er så kaldt. klem så lenge!

    SvarSlett
  8. Hihi du ser snygg ut i mon Om-blus...Har köpt en likadan. Jag skulle vilja ha ett vitt armband, får ta det senare. Har inte sett dom ljushållarna, men jättefina. Vill önska er båda ett gott nytt år så ses vi nästa år...Åhh det låter så långt.
    Kramkram Anne

    SvarSlett
  9. Hej Alex och Lene!
    Gått nytt år till dig.
    Tiina

    SvarSlett