onsdag 6. januar 2010

God morgen fra Stavanger!

Julen er på vei ut hos de fleste og det kan ofte bli litt tomt både her og der. Jeg tar meg gjerne en tur til blomsterhandleren for å fylle opp med litt nytt:) Ikke noe mere julestjerner nå:)
Friskt og fint:)


(Bilder fra Pottery Barn)

Hva gjør dere når det blir litt tomt etter julen?


Lurer på om det kan bli litt shopping på meg i dag?
Nå er det frokost her i Stavanger, så "got to go":)

Skal titte inn hos dere i kveld:)
-Lene-

11 kommentarer:

 1. Friske fine bilder! Med fare for å fornærme noen må jeg si at julestjerner er det styggeste jeg vet, det er det definitivt ingen av hjemme hos meg. Men fikk lyst å kjøpe meg noen nye blomster i dag jeg også.

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! :)
  Her skjer det ikke mye når julen har blitt ryddet bort, men friske blomster gjør seg virkelig!

  Kos deg meg shopping og det som hører med idag!
  Klem J

  SvarSlett
 3. Når jula er ryddet ut så blir det jo litt tomt,men samtidig litt delig også. Liker som deg å handle inn litt nye blomster..
  Men iår til jul har jeg brukt mye hvite blomster, en farge som jeg liker godt hele året, så de får stå litt til.
  Men godt med litt farger når det går mot vår..
  Ha en herlig shoppingdag

  SvarSlett
 4. For noen fine bilder! Litt blomster hjelper alltid. Vi kastet ut julepynten og treet til nyttår, syns det er deilig å slippe å ta med julen inn i det nye året.

  I dag blir det shopping, håper på å finne litt på salg som kan friske opp leiligheten, ikke noe rødt :)

  SvarSlett
 5. Ja visst är det lika skönt att få ut julen som det är mysigt att få in den..vi fyller hemmet med murgröna, tulpaner och massa andra vackra blommor! Kram C&M

  SvarSlett
 6. Hei Hei,
  Gjør som deg og handler inn blomster, men gjerne en del grønne planter også. Kos deg i Stavanger - kos deg på tur - heldiggris!
  klem Vibeke :)

  SvarSlett
 7. Vakre blomster! Det er fint å friske opp litt med blomster framover nå, jeg må ut og handle litt en dag jeg også. Skulle gjerne hatt noen grønne planter også for å friske opp litt her og der, og jeg var ute før jul, men da var det umulig å finne noe særlig av det. Men nå regner jeg med at butikkene bugner! :)

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 8. Vakre bilder.:-) Man må fylle opp med litt nye blomster etter julen...man blir jo litt lettere frustert i det øyeblikket all julepynten er vekk...Hva skjedde likksom ? så får vi vel summet oss..og vips så er vi i gang igjen.:-)
  Kos deg i stavanger...kanskje ikke like mange minus på gradestokken der, men med litt vind så kan det fort virke like kaldt.. eller ?

  Klem Gry

  SvarSlett
 9. Hei hei :)
  Når julen blir borte er det veldig gøy å kjøpe et par nye puter (hihi) eller annet som fornyer. Man ser gjerne nye løsninger når julepynten forsvinner. Jeg flytter gjerne litt rundt på ting. Og synes at blomster virkelig er koselig! Ha en flott ettermiddag og kveld :)

  SvarSlett
 10. Tittei!
  Hva driver du med i stavanger da?
  Jeg holder liv i asaliene mine en stund etter jul, syntes de er fine, men julestjernen går i helgen ( pleier å ha jul helt til bursdagen til sambo er feirert.. har jo så lite folk i jula.. så kjedelig å ha pyntet og så er det ingen som får sett det.. hihi)
  Kos deg i stavanger! Ble det noe shopping da?
  Klem Hege

  SvarSlett
 11. Kjedelig med frosne bremser!
  Kvadrat er er merkelig senter, vi har hovedkontor 5 min gange fra kvadrat, har vært der 1 gang, men syntes det var litt uoversiktilig.. fikk ikke helt taket på det senteret;)
  Men du er kanskje flinkere til det enn meg;)
  Kos dere!
  God natt!

  SvarSlett