onsdag 6. januar 2010

Våning i Stockholm!

Det här var en fin våning med spännande detaljer. Snittblommor och levande ljus skapar mysig stämning.

Ett eksklusivt kök med rena, vita ytor.

Tavellister...kan man få för många? ;-) Ja, säkert. Men det är ett perfekt ställe att placera fina böcker, fotografier och tavlor på. Och bokstäver såklart! :-) Svartmålade barnstolar under.


Ett ombonat sovrum med massor av kuddar. Inrett i behagliga milda färger.(Bilder från Sköna hem)
Jag har just plockat ned alla mina tavlor från väggarna och funderar på var och hur de ska hänga. Detta tyckte jag var fint...det är lite det jag har varit inne på. En tavelvägg!
Carl Ludvig och jag har varit på babysim idag och det var helt underbart att hoppa i det varma vattnet. Däremot var det en chock att komma ut i kylan igen.:-)
Ikväll ska vi se på "Flickan som lekte med elden". Ha en fin kväll!

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg hadde faktisk i natt en sammenhengende natt, og kan ikke huske sist. Ellers blir det mellom 4-5 timer! Så kanskje jeg fikk sove hele natten i natt for at kroppen forbereder seg! :-) Håper det!

  Hyggelig å høre fra dere!
  Kos dere i Stavanger Lene, og Alex kos dere med film!

  Klem J

  SvarSlett
 2. Å, jeg likte godt det soverommet! Tror vi må gjøre noe med vårt til våren; det er litt kjedelig med bare hvite vegger og ikke noe på veggene. En fondvegg med en mønstrete tapet ville sikkert live opp

  SvarSlett
 3. Nydelig bilder.:-) når du skal lage ny bildevegg legger du de på gulvet på samme "område" som du har vegg til rådighet, men det viste du sikkert..:-) Min mamma maser alltid på meg om det.:-) enda jeg ikke har spurt..tjhii.:-)
  kos dere med filmen, så den første i romjulen..veldig bra...spiller så bra hun som spiller Lisbeth ? kul og tøff jente.:-) Gleder meg til å se Jenta som lekte med ilden, fikk begge filmene av frøkna til jul..jeg og pappan.:-)

  SvarSlett
 4. Å henge opp bilder krever sin mann. Her i huset tilkalles Mr. Sunhome når fruen skal ha opp "enda et bilde?" Jeg har en svakhet for kunst, og når jeg har sett "noe jeg absolutt ikke kan leve uten", har det en tendens til å ende opp i bilen på vei hjem. Hi, hi! Mr. Sunhome skjønner ikke bæret når det plutselig dukker opp et nytt "verk".

  Å bytte litt om på bildene etter en stund er bare fint. Alt trenger jo heller ikke henge oppe på en gang. "Skjønner ikke hva du gjør på et galleri", sa min kjære etter siste innkjøp. "Du kan jo starte ditt eget galleri her hjemme!" "Er så glad i deg atte!", svarte jeg, med et stooort smil!

  En deilig kveld til dere begge!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Koselig bilder, begynner å få sans for slike små hyller/lister... vurdere og sette opp noe slikt i stua.. men vi får se!
  Kos deg!
  Klem Hege

  SvarSlett